Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sierpniowy restock - pochwal się co wygrałeś!

Autor Wiadomość
RE: Sierpniowy restock - pochwal się co wygrałeś!
Sprawdź:
Drugi raz z rzędu wygrałem wyzwalacz selfie. :/ A walczyłem o drona oczywiście. Tylko takie tam walczenie z telefonu to też lipa trochę, ale no w końcu to sobota i sporo ludzi tak ma, że imprezki sobie nie odpuszczą. W moim przypadku one są raz kiedyś to szkoda by było taką okazję przepuścić. No i przede wszystkim końcówka wakacji. Big Grin

Załączone pliki Obrazki

wczoraj, 21:20
Wybrana nagroda to: Lampka do laptopa. Koszt 15000

biore sobie spokojnie drona i przepisuje kod a tu nagroda niedostepna potem power bank i to samo Sad

A dron taka nagroda nie zdarza sie dwa razy!
Glosy: rayden (+1)
Wybrałem impreze a nie restock w ostatnia sobotę wakacji Smile

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Wygrałem konto FirePremium
dodaje zdjęcie.

[Obrazek: image.jpg]
Glosy: rayden (+1)
Wallet Ninja, pierwsza mój restock Huh
[Obrazek: retock.jpg]
Glosy: TheKkok2 (+1), rayden (+1)
(30-08-2015 06:10)Kryspin napisał(a):  Wybrałem impreze a nie restock w ostatnia sobotę wakacji Smile
W tych czasach to nie jest jakiś większy problem, skoro praktycznie każdy ma smartfona, a w nim dostęp do internetu. Tongue No chyba, że jesteś na tyle pijany, że nie umiesz się posługiwać telefonem lub nie masz konta firepremium, żeby wiedzieć, o której godzinie wejść, to wtedy jest faktycznie problem. Może nie jest to na tyle wygodne i napewno jest większe prawdopodobieństwo, że nie wygrasz tego co chciałeś, bo jednak kod się wolniej przepisuje na ekranie dotykowym, niż na klawiaturze komputera. Ale lepszy rydz, niż nic. Smile
Odpowiedz