Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Potrzebuje nazwę nowego konkretnego klubu dyskotekowego
(17-08-2015 15:25)kukiz87 napisał(a): Protector , Plan B , Klub 66 ,Sensi
gratuluję, wymieniłeś 4 istniejące nazwy lokali xd
@topic
BLUE
Nazwa nazwą, ale otwarcie klubu to nie takie hop siup jak napisanie tematu na forum. Po pierwsze duuuuuuuże pieniądze, po drugie duuuuuuże pieniądze, a po trzecie baaaaaardzo dużo problemów z konkurencją Nowy klub = niezadowolenie innych. Pozdro i daj czadu.
RE: Potrzebuje nazwę nowego konkretnego klubu dyskotekowego
(17-08-2015 16:19)warinka napisał(a):
(17-08-2015 15:25)kukiz87 napisał(a): Protector , Plan B , Klub 66 ,Sensi
gratuluję, wymieniłeś 4 istniejące nazwy lokali xd
@topic
BLUE
Nazwa nazwą, ale otwarcie klubu to nie takie hop siup jak napisanie tematu na forum. Po pierwsze duuuuuuuże pieniądze, po drugie duuuuuuże pieniądze, a po trzecie baaaaaardzo dużo problemów z konkurencją Nowy klub = niezadowolenie innych. Pozdro i daj czadu.
Wiem o tym że potrzeba dużo sianka
Ale nie mam zamiaru się poddawać i stworze coś na miarę najlepszych klubów światowych, albo co się rozdrabniać - najlepszy na świecie, niech mi to zajmie nawet 20 lat ale i tak to osiągnę (chociaż planuję zrobić mega otwarcie gdzieś koło 2020r Co do konkurencji - NIE BOJE SIĘ