Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wczoraj nie miałem czasu na cokolwiek jednak wpadł jeden lead z automatu na leadmore (6zł) . Dziś mam troszke więcej czasu wiec popracuje, wczoraj w domu byłem tylko przez godzinę
Nie wiem w czym problem, wydaje mi się że niektóre z serwisów ucinaja UV jak i leady albo jest jakieś opóźnienie, wiem też o awarii w sieci Orange i o niedochodzących leadach z tego operatora komórkowego. Bloga chyba porzucam mimo posiadania około 10 fanpage'y i zasiegach postów 10k~ mam około 10-20 wejść na bloga codziennie z czego około 5 w kliki na konkursy SUB SMS... Wczoraj niestety znów tylko 6zł, dziś też 6. Zobaczymy co będzie dzień się jeszcze nie skończył
W tym miesiącu zarobiłem: 165 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2015 19:44 przez mumminos.)
Podeślij te FP na PW, jesli nie chcesz zdradzac to podaj tematykę i pokaż jak dodajesz posty na te FP. Jeśli posty mają taki zasięg to coś robisz źle. Podpowiem
998 to numer na straż pożarną. Nie rocznik urodzenia.
FORZA JUVE