Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik pracy Mumminosa :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (https://zarabiam.com/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dzienniki pracy użytkowników (https://zarabiam.com/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik pracy Mumminosa :) (/Temat-Dziennik-pracy-Mumminosa-119230)

Strony: 1 2 3

Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 10-08-2015

Heja banana Big Grin witam forumowicze. Ciężko było mi się zabrać do założenia swojego dziennika ale wydaje mi się że zmotywuje mnie on do pracy bo leniuch ze mnie straszny :> zauważyłem,że gdybym tylko chciał wyciągał bym nawet ładne hajsy - pomysł jest , czas jest. Jak na razie Do tej pory udało mi się zarobić ok. 4 koła złociszy dzięki naszemu kochanemu ZC Big Grin . Lecę twardo z subskrypcjami/premium sms, serwisy z których korzystam to HotCash, LeadSales i LeadMore. Cel? Stabilny automat, potrzebuje stałego dochodu, oczywiście dzięki ciężkiej (umysłowej Big Grin) pracy. Do tej pory trzymałem się tylko i wyłącznie Facebooka, jednak od dziś wdrążyłem swoją nową nisze na której konwersja jak dla mnie jest jak najbardziej OK [71UV/5 LEAD] (niżej screen)

[Obrazek: 7r38eovaghst_t.jpg]

+ założyłem bloga ze spisem "konkursów" z serwisu LeadSales oraz go promuje Big Grin co do zakładania stron/pozycjonowania blogów itp jestem KOMPLETNIE zielony, także proszę - nie śmiejcie się gdy usłyszycie ze nie wiem do końca co do są pojęcia "wordpress" albo "SEO", niedługo będę miał troszkę czasu więc o tym poczytam. Zarabiać mam też zamiar na swoich fanpage, są niestety "Wymarłe" i trzeba będzie je ciut ożywić, dam im pare dni, powstawiam regularnie posty i będzie elegancko 1

Cele na SIERPIEŃ:
-500zł w miesiąć
-20zł dziennie 4

Dzień 1 - początki, początki, początki Sad Xpokerface
09.08.2015r
LeadMore , tutaj niestety mało UV ze względu na to że nie miałem zbytnio czasu na promowanie niszy.

[Obrazek: qr0a22uet1bn_t.jpg]

HotCash (na tym serwisie bede promował tylko program Artykuły)
[Obrazek: n4ublchwd5fn_t.jpg]

LeadSales (tutaj będe promował konkursy - iPhone6,Galaxy S6, CS:GO)
[Obrazek: 1xuyve19sz7j_t.jpg]
Niestety - 0 leadów.

Dziś zarobiłem: 0zł/20zł
W tym miesiącu zarobiłem: 122 zł

/edit: Ktoś wie jak zrobić żeby obrazki były większe? Smile

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - LeadSales - 10-08-2015

Powodzenia Wink

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - woffer - 10-08-2015

Powodzenia!

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 11-08-2015

Niestety celu dziennego nie osiągnałem, było blisko. Ale i tak dobrze ze coś wpadło Smile!

LeadMore
[Obrazek: leadmore.jpg]

HotCash
[Obrazek: hotcash.jpg]

LeadSales (0 leadów)
[Obrazek: leadsales.jpg]

Dziś zarobiłem: 18,60zł/20zł
W tym miesiącu zarobiłem: 140 zł

Ktoś ma jakieś pomysły aby ożywić fanpage? Przy obrazkach motywacyjnych/demotywatorach zasięg posta wynosi 100-200 i posiada 2-3 lajki. :/

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - MoneyMachine - 11-08-2015

Ładnie Ci idzie, cel dzienny prawie osiągnięty Wink
Najważniejsze to nie tracić motywacji, widzę, że masz zapał i bardzo dobrze, czasami jak brak Ci kopa to popatrz w galerie/temat "Ile dziś zarobiłeś" mi pomaga oglądanie hajsu impreza. Poszerzaj swoją wiedzę o SEO i tworzeniu stron to Ci wyjdzie na dobre, nie tylko w sub Wink
Życzę powodzenia w dalszych zarobkach, trzym się Smile
PS: Dodawaj regularnie posty na FB, najlepiej sobie je planuj na cały dzień przez opcję FB jeżeli nic nie stoi na przeszkodzie, wtedy nie musisz w ciągu dnia zajmować się dodawaniem postów tylko działasz coś innego. I nie demotywuj się bo raczej w ciągu 2 dni FP bardzo nie ożyją, też tak miałem Wink

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 11-08-2015

(10-08-2015, 13:28)LeadSales napisał(a): Powodzenia Wink

Dziękuje serdecznie Big Grin

(10-08-2015, 15:18)woffer napisał(a): Powodzenia!

Dzięki Big Grin

(11-08-2015, 00:52)MoneyMachine napisał(a): Ładnie Ci idzie, cel dzienny prawie osiągnięty Wink
Najważniejsze to nie tracić motywacji, widzę, że masz zapał i bardzo dobrze, czasami jak brak Ci kopa to popatrz w galerie/temat "Ile dziś zarobiłeś" mi pomaga oglądanie hajsu impreza. Poszerzaj swoją wiedzę o SEO i tworzeniu stron to Ci wyjdzie na dobre, nie tylko w sub Wink
Życzę powodzenia w dalszych zarobkach, trzym się Smile
PS: Dodawaj regularnie posty na FB, najlepiej sobie je planuj na cały dzień przez opcję FB jeżeli nic nie stoi na przeszkodzie, wtedy nie musisz w ciągu dnia zajmować się dodawaniem postów tylko działasz coś innego. I nie demotywuj się bo raczej w ciągu 2 dni FP bardzo nie ożyją, też tak miałem Wink

Tak właśnie jest, przychodzi godzina taka jak ta i planuje sobie posty na 10,14,18 i 22 Smile. Jak tylko będę miał troszkę więcej czasu to poczytam. Obecnie pracuje i robię nadgodziny ale przyjdzie weekend to się za to wezmę. Dzięki wielkie Smile

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 12-08-2015

Dzisiaj niestety lipa ;c cel dzienny nie osiągnięty, czekam aż ożywia się fan page (ktos ma pomysł jakie posty dodawać, ile i o ktorej godzinie? Dodaje obrazki motywacyjne oraz takie ze strony www.temysli.pl). Weekend blisko wiec będę mógł poświecić czas na lekturę o pozycjonowaniu bloga.

[Obrazek: hotcash.jpg]

[Obrazek: leadmore.jpg]

[Obrazek: leadsales.jpg]

Dziś zarobiłem: 7zł/20zł
W tym miesiącu zarobiłem: 147 zł

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 13-08-2015

Wczoraj niestety też nic nie wpadło, zero leadów... ale nie trace motywacji. Może dziś coś mnie zaskoczy, nie wiadomo.

W tym miesiącu zarobiłem: 147 zł

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - milosz998 - 13-08-2015

Smile Ciekawie.

Jak promujesz artykuły? Spamem? Smile

RE: Dziennik pracy Mumminosa :) - mumminos - 13-08-2015

niesstety tak.