Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
[PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę!

Autor Wiadomość
RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro 1tys zł w górę!
Sprawdź:
Podobnież jedna sztuka sprzedana... Prosiłbym o recenzje.. Smile
Asortyment kupuje się wedle uznania. Jedna sztuka sprzedana. Jak kupujący zacznie sprzedawać to z pewnością wystawi recke Smile
W temacie "Zarabiaj na Allegro 1tyś w górę", a potem piszesz, że w tydzień zwróci się nam koszt poradnika czyli 100zł. To chyba lipny zakup jednak...
Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby zarobić na tym mniej niż 1 tys. zł w miesiąc. W porównaniu do innych sprzedawców nie obiecuję gruszek na wierzbie twierdząc,że po jednym dniu będzie się zarabiać nie wiadomo jakie kwoty...
To może ja się wtrącę, (ja jestem osobą która zakupiła poradnik) ogólnie lubię handlować wirtualnymi przedmiotami jak i zabawę na rynku forex, dlatego skupuje tego typu poradniki, w sub smsy i firecash się nie bawię, ale dość o mnie. Zarobek jest oczywisty, na początek niektórzy będą musieli w to zainwestować (podkreślam niektórzy), a dalej to już promowanie aukcji I kupujemy tyle "przedmiotów" jakie mamy zaplecze finansowe lub po prostu wystawiamy i kupujemy gdy ktoś coś kupi i wysyłamy po jakimś czasie. Oczywiście czas i renoma się liczy jak i przygotowanie szablonu. Całe zaplecze mamy przygotowane więc dla leniwych można aukcję wrzucać od zaraz. Z racji iż mój zasilacz siedzi w Holandii muszę czekać aż wróci z gwarancji.
Glosy: przemo2741 (+1)
Dzięki za rzetelny opis ;-) dodam tylko, że oferuje pełną pomoc w stworzeniu aukcji także nawet laik nie będzie miał problemu
@up zgadza się
Jeśli ktoś coś kojarzy to i tak się może domyśleć o czym mówię gdybym zdradził więcej to było zdradzanie tajemnicy.
to jest jeden konkretny produkt czy kilka produktów ale branych z jednego miejsca lub jednym sposobem?
jak duża jest ta konkurencja?
jaki jest średni zysk z jednego produktu?
kilka produktów.
wstępnie rezerwuje, podobnie jak kolega wyżej lubię handlować w ten sposób Smile w jakim banku masz konto? Jeżeli mamy w różnych, przelew puszczę jutro. Możesz odpowiedzieć na pozostałe pytania, które edytowałem? Dopiero po zakończeniu edycji zobaczyłem, że mi odpowiedziałeś.