(26-07-2015 17:09)krystiann napisał(a): Nie przesadzasz troche z datkami i podaniem nr konta?
Fakt pech, ale dom miałes ubezpieczony więc dostaniesz sporą kase (po domu widać) więc jakieś 80% będziesz mial na odbudowe,
Po za tym od gminy możesz również dostać zapomogę bo często są na to pieniądze.
PO za tym widać po domu że ty biedny wcale nie jestes...
Nie, nie przesadzam. Numer konta podałem, bo jeśli ktoś DOBROWOLNIE chce wpłacić jakąś kwotę to niech to zrobi. Ja do niczego nikogo nie namawiam. Dom jest ubezpieczony, ale dobrze wiemy jakie są realia życia w Polsce... Niektórzy co mają nieubezpieczony dostaną więcej niż Ci co mieli go ubezpieczony... Nie rozumiem słów 'po domu widać że Ty biedny wcale nie jestes...'. Na 'dom' pracuje się latami, odkłada pieniądze, żyje oszczędnie, żeby mieć w czym mieszkać. Spodziewałem się hejtów i jak widać nie zawiodłem się
(26-07-2015 17:56)zjadamkredki napisał(a): Zamiast się tu wszyscy kłócić z tym pajacem i marnować czas to wyślijcie jakąś kwotę dla @[badii], bo te wasze dyskusje ani ubrań ani środków do życia mu nie przyniosą.
Ode mnie jutro poleci przelew 
Domyślam się co czujesz, bo coś podobnego kiedyś moich rodziców spotkało (mnie jeszcze na świecie nie było ;D )
Dzięki wielkie
(26-07-2015 18:28)Make it napisał(a): Wybacz że mała kwota ale akurat mam ostatnie drobniaki na koncie
Zamiast dyskutować z innymi użytkownikami
Lepiej wysłać nawet drobne od siebie
Również bardzo dziękuję.
Wiadomo, że domu się za te pieniądze nie odbuduje. Ale na podstawowe rzeczy do życia zawsze będzie... Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie na forum, którzy potrafią pomóc bezinteresownie.. Sam kiedyś wpłaciłem pewną sumę na leczenie chorego dziecka (był temat na forum) i byłem z siebie bardzo dumny.
Dziękuję wszystkim, którzy się wypowiadają, nawet tym hejterom.
http://opoczno.naszemiasto.pl/artykul/ze...id,tm.html - kolejny artykuł.