Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Przypomniało mi się że zleciłem wypłatę z CI kilka dni temu:
Większość ruchu z filmów i blogów. Masz zaplecze pod ppa/ppi? Polecam podmienić linki i ztestować!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2015 10:57 przez full2000.)
@[full2000]
Chętnie zarejestruje się z Twojego reffa na CI. Pomożesz na początek ogarnąć wszystko? Zaczynam od 0 bez zaplecza
Mam sporo refa więc nie jestem w stanie pomagać każdemu z osobna. Poza tym jest to nieopłacalne i wolę się skupić na budowaniu własnego zaplecza. Zapraszam do wątku z poradnikiem jest tam sporo postów do ogarnięcia a w nich niezbędna wiedza na początek ...
Nigdy jednak nie odmawiam refom odpowiedzi na pytania (na PW lub w moich tematach). Czasami z lekkim opóźnieniem. Zapraszam do rejestracji i stawiania "pierwszych kroków" . Jeżeli nie masz zaplecza na początku może być ciężko. Determinacja - klucz do sukcesu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016 16:19 przez full2000.)