Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: Jaki serwis PPI wolisz
CInstaller/NCR
PerInstallBucks/Inne
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
[Updated!] CInstaller (PPI) Pay Per Install » Topowy Serwis PPI - Najwyższe Stawki! = $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Autor Wiadomość
RE: CInstaller
Sprawdź:
(18-07-2015 16:08)Mroczek napisał(a):  a jak ktos ma zmienne ip ?
@full2000

Nie kombinuj bo i tak nie przejdzie..
Glosy: full2000 (+1)
full2k zawsze spróbuję pzdr Smile
Przypomniało mi się że zleciłem wypłatę z CI kilka dni temu:
[Obrazek: yxy0s0.jpg]
Większość ruchu z filmów i blogów.
Masz zaplecze pod ppa/ppi? Polecam podmienić linki i ztestować! Smile
wymieniasz sie pobraniami? ty z mojego pobierasz a ja z twojego Big Grin?
(19-07-2015 13:10)Mroczek napisał(a):  wymieniasz sie pobraniami? ty z mojego pobierasz a ja z twojego Big Grin?

Nie żartuj.
hahahaha padłem beka

full2000
Chętnie zarejestruje się z Twojego reffa na CI. Pomożesz na początek ogarnąć wszystko? Zaczynam od 0 bez zaplecza Smile

Lotheo, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2015.
(19-07-2015 14:58)Lotheo napisał(a):  hahahaha padłem beka

@[full2000]
Chętnie zarejestruje się z Twojego reffa na CI. Pomożesz na początek ogarnąć wszystko? Zaczynam od 0 bez zaplecza Smile

Mam sporo refa więc nie jestem w stanie pomagać każdemu z osobna. Poza tym jest to nieopłacalne i wolę się skupić na budowaniu własnego zaplecza. Zapraszam do wątku z poradnikiem jest tam sporo postów do ogarnięcia a w nich niezbędna wiedza na początek ...

Nigdy jednak nie odmawiam refom odpowiedzi na pytania (na PW lub w moich tematach). Czasami z lekkim opóźnieniem. Zapraszam do rejestracji i stawiania "pierwszych kroków" Smile. Jeżeli nie masz zaplecza na początku może być ciężko. Determinacja - klucz do sukcesu.
Blogger + hacki + yt = automat Wink
(19-07-2015 16:02)Make it napisał(a):  Blogger + hacki + yt = automat Wink

Chyba że YT zrobi psikusa i w jeden dzień zamorduje Ci kilka kanałów Wink

Swoja drogą, co aktualnie polecacie, jeśli chodzi o promowanie filmów? (Like, wyświetlenia, komentarze)

Zapraszam do mojego Dziennika! : http://zarabiam.com/Temat-Trzeba-cos-robic-106375
Rozumiem, że tu też pierwsze co spotyka instalującego to ostrzeżenie o virusach? Czy może jest w Cinstaller jakieś miłe zaskoczenie w tej kwestii.

Mój syn potrzebuje Waszej pomocy http://zarabiam.com/Temat-Moj-synek-chce...owi-109199
Odpowiedz