Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(10-07-2015 16:49)Marszal napisał(a): obejrzeć wiadomości w TV Trwam .
mnie szkoda nabijać KWH na licznik by patrzeć czy to na świeckie paplugi czy na batmanów
wiadomości wolę poczytać w internecie w niezależnych źródłach
Twoja wola ja tam żadnym zagorzałym katolem nie jestem, obejrzałem raz dla porównania bo ktoś mi polecił i wiem że jest różnica w tym i tym przekazie
każde media i dzienniki tv swoją rzepkę skrobią - publiczne władzy a kościelne dla kościoła
różnią się a cel ten sam dla siebie i pod swój interes
mnie szkoda czasu jeszcze kosztownego na rachunku za prąd na jedne i drugie paplugi bo wszyscy dobrzy a szczególnie ci co modlą się pod figurą a mają diabła za skórą
Spójrzcie, co obecne media robią z Korwinem, Kukizem czy Braunem. Robią z nich "normalnych inaczej", wypaczają fakty, ponieważ są świadomi, iż Ci ludzie chcą, i są w stanie, o ile dojdą do władzy zmienić kraj, i rozliczyć poprzednie rządy.
Gdyby Korwin doszedł do władzy, drastycznie by zmalała populacja tzw. "polityków". Uratowało by to życie wielu ludziom, pojawiły by się narządy do przeszczepów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2015 18:15 przez Obywatel.)
Gdyby Korwin z Wiplerem doszli do wladzy, to gospodarka wreszcie by ruszyla, znikly by podatki dochodowe - odpodatkowalibysmy pracę, morderców bysmy wieszali itd.
Korwin jest jedyną antysystemową partią, która chce na prawdę wyj*bać komuchów z rządu. To że mówi coś o hitlerze to nie oznacza, że jest faszystą... Wiadomo też, że media grają główną role w starszym społeczeństwie niestety :/