Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(29-06-2015 11:20)Gore napisał(a): @[Krzysiek-PL] W takim razie życia nie znasz, bo mam PS3 i PS4, Twoje założenia zostały
Trzy osoby są za zmienieniem z "PS3" na "konsole" co też popieram. Natomiast Twój idiotyczny pomysł o dodawaniu działu o PS4 jak najbardziej mnie odrzuca. Ot magia, której nie zrozumiałeś. Chcesz pociągnąć tę "kłótnię" - zapraszam na pw. Dalszy spam będzie zgłaszany.
Myslisz, że zgłoszenia od uzytkownika który dolaczył 3 tyg temu będą rozpatrywane? Zgłoś sobie...
Jak tak dalej pójdzie to będziemy scrollować zarabiam.com przez kilka minut To forum jest o zarabianiu przez internet, a nie o konsolach itd. Według mnie to powinno być wszystko w "Pokój gracza"..
Dział OffTopic jest i tak "dobrze rozwinięty" popatrz ile masz podkategorii itd..
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.