Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(24-06-2015 22:05)Pablo1878 napisał(a): Obiecywałem weryfikację telefoniczną a Ty mi piszesz o weryfikacji dowodem to jest jedna sprawa.
Druga sprawa to taka, że upominasz się o konta owszem ale mógłbyś napisać jakie konta, numery i przede wszystkim się przedstawić bo nie jestem książką telefoniczną by pamiętać kto Ty jesteś.
Po trzecie mogłeś pisać na PW tutaj bo na GG nie zawsze muszę być pomimo, że jest włączone.
@[Bodorek]
No nie do końca, bo 1. Jak najbardziej chodziło mi o telefoniczną, później ona przerodziła się w weryfikację po dokumencie. Zresztą coś z tymi kontami nie było w porządku, bo przy logowaniu się z różnych IP na te konta, każde z nich żądało weryfikacji
2. Nie odpisywałeś, to co będę pisał do ściany. Jakbyś chciał zadbać o zadowolenie kupujących, to byś zapytał
3. Wiadomo, nikt nie musi często odwiedzać GG, ale te wiadomości zostały napisane na początku czerwca
I w sumie tylko tyle chciałem napisać
To tak trudno było napisać tutaj na forum? Gdyby Tobie zależało na kontach to byś napisał tutaj. Te wiadomości mogłem równie dobrze zobaczyć dzisiaj.
Uważam, że nie chciałeś po prostu ich odczytywać i tyle, ale jakby co, to pozostaję otwarty na rozwiązanie sytuacji I nie chce już spamować tutaj, bo po prostu wyraziłem swoje zdanie, a szkoda zaśmiecać tematu, jakby co to PW
Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.