Zainteresowania: Zarabianie w internecie,sport oraz podróże.Nie pogardzę również ciekawą książką oraz dobrym filmem,głównie sensacyjnym.
Coś o sobie: Absolwent liceum ogólnokształcącego na profilu biol-med oraz wyższej szkoły sportowej.Aktualnie rozpoczynam I rok magisterki z pokrewnego kierunku.Wolny czas poświęcam na zarabianie w internecie,rodzinę,spotkania z przyjaciółmi oraz dążeniu do spełniania swoich marzeń.Uwielbiam podróżować i na to właśnie wydaję swoje zarobione pieniądze.Uważam,że tego co zobaczymy,zwiedzimy czy też doświadczymy nie zabierze nam nikt,dlatego warto zwiedzać świat,poznawać go od każdej strony.
Dziedzina zarabiania jaką się interesujesz: Subskrypcje/Premium SMS oraz bukmacherka-to moja najbardziej dochodowa dziedzina.Nie nazywam tego ,,obstawianiem na czuja,może wejdzie".Godziny analiz oraz kilkuletnie doświadczenie pozwalają mi na dość skuteczne inwestowanie w sport oraz zarabianie na nim.Jest coś piękniejszego niż połączenie pasji z zarabianiem? Chyba nie

.
Dodatkowe umiejętności (np. programowanie, grafika): Bogata wiedza o sporcie i...wszystkiego po trochu,bez większych rewelacji
Ile dziennie możesz spędzić czasu na forum: Z racji posiadania smartfona dostęp do forum mam cały czas.Średnio jestem na nim kilka godzin dziennie. (Czasem obstawiając NBA w nocy lubię sobie przy okazji pokonwersować na ChatBoxie

)
Co do tej pory zrobiłeś/aś dla Naszego forum? Staram się aktywnie uczestniczyć w życiu forum.W związku z tym,że zarobiłem ,,kilka złotych" na subach i sms mogę śmiało stwierdzić,że mam jakiekolwiek pojęcie w tej dziedzinie.Dużo udzielałem się w tematach serwisów subskrypcyjnych,starałem się pomagać początkującym jak i doradzać tym bardziej doświadczonym w różnych kwestiach.Oprócz tego często dzielę się typami bukmacherskimi z różnymi użytkownikami.Myślę,że jest kilka osób,które śmiało mogą potwierdzić,że zarobił na moich typach
Jakie są twoje ambicje na przyszłość, co zamierzasz zmienić, poprawić, wprowadzić lub czym się zająć na zarabiam.com ? Chciałbym rozruszać bardziej dział związany z bukmacherką.Jest on chyba najbardziej ,,obumarły" na forum,a przecież nie o to chodzi.Dużo ludzi interesuje się sportem,a więc czemu nie można spróbować na nim zarobić?

.Myślę,że organizowanie konkursów w tym dziale z pewnością rozruszałyby go i wyłoniłoby się więcej ,,typerów".
Wypada również wziąć się za tych,którzy przez oszustwo starają się przywłaszczyć nieswoje ,,dobro" jakim są pieniądze.Nie tolerowałem,nie toleruję i nie będę tego tolerował,obojętnie czy jest to 50 groszy czy 500 zł.Pieniądz w tych czasach ma ogromną wartość i oszustwo jest oszustwem.
Przekonaj nas że będziesz odpowiednią osobą na to stanowisko :Są lepsi,lepiej zarabiający,z większym stażem-dobrze o tym wiem.Tak jak napisałem wcześniej,najbardziej mi chodzi o eliminowanie nieuczciwości,pomoc innym oraz rozruszanie działu bukmacherskiego.Umiem być poważny,ale potrafię również dostosować się do sytuacji.Lubię ,,potrollować" chyba jak każdy na forum,lecz oczywiście wszystko ma swoje granice.Kiedy zarabiamy-zarabiajmy,kiedy się bawimy-bawmy się.
Napisałeś jakiś ciekawy artykuł? Poradnik? podzieliłeś się czymś ze społecznością? Przypomnij nam o tym wklejając link do tematu:
Na bieżąco pomagam poszczególnym użytkownikom w typowaniu bądź subach/premium sms.Napisałem oprócz tego kilkanaście tematów w działach konkursowych oraz poradnik na uzyskanie 250 zł od legalnego w Polsce bukmachera STS.
PS.Dołączam się do akcji @[piotrekprorok] ,,Przecież nie weźmiecie @[Kiljan]a #kupionereputy"

.To za jego namową to napisałem i nie wiąże z tym praktycznie żadnych nadzieji

. Tak zupełnie na poważnie to powodzenia dla wszystkich,ja tu widzę kilku murowanych faworytów