Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(15-06-2015 18:32)fracek8 napisał(a): Kurde, właśnie ja też zarabiam na shorte, by ktoś poratował jakąś niszą. Chociaż 0,5 dolara na dzień. Z góry dzięki.
Spam na grupach tekstem, że oddasz rower bo się wyprowadzasz i zdjęcie jest w linku, bo nie masz teraz jak zrobić zdjęcia
@[fracek8] Właśnie na tym polega zarabianie, chociaż krzta kreatywności Ale wyrobisz się, też na początku nie mogłem znaleźć dobrych tekstów, a teraz zdarza się zgarnąć po 3$ dziennie
Czego dzisiaj dokonałem: - pograłem w trochę w CS:GO i podszkoliłem język rosyjski
- Zacząłem zarabiać na 4lead na ich słynnym programie skiny CS:GO
Ile dzisiaj zarobiłem: - 4lead.pl 21 zł
Cel na jutro: 31,50 zł/30 zł
Tutaj wstawiam sygnaturkę z zarobkami. Stan na dzień trzeci wynosił 78 zł.
Podsumowanie:
Dzisiaj zrobiłem dwa konta na youtube i pospamiłem z 10 minut. Efekty są dla mnie zadowalające jak na początki. Zobaczymy co jutrzejszy dzień pokaże i czy uda mi się osiągnąć cel!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-06-2015 16:49 przez Pasza dla konia.)
Czego dzisiaj dokonałem: - pograłem w trochę w CS:GO i podszkoliłem język rosyjski
- założyłem kilka kont na yt i tyle..
Ile dzisiaj zarobiłem: - 4lead.pl 42 zł
- firesub.pl 16 zł
Stan konta 4lead.pl 159.50 zł
Stan konta firesub.pl 44 zł
Podsumowanie: Kończę zabawę z subami sms. Jest to dla mnie zbyt chamska forma zarobku. Oczywiście wiem, że ludzie potrafią ukazywać real content, lecz to nie na moją głowę
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2015 20:52 przez Pasza dla konia.)