Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(07-06-2015 13:05)kastaniety napisał(a): Okej, zwracam honor. Po jakimś czasie wrzucę ss ile realnie można na tym zarobić to wtedy będziemy gdybać
100 tysięcy Satoshi przy dobrych wiatrach to 8 groszy. Polecam
Wiadomo lepiej nic nie robić i narzekać. POlecam
To już więcej zarobisz na byle jakim ptc lub surfie z mniejszym nakładem czasowym.
Jeszcze więcej na PPA itp. Dalej tak masz zamiar się przegadywać bo to zupełnie nie prowadzi do niczego. Tutaj masz kolejny sposób w jaki sposób możesz coś robić poza siedzeniem, ale i tak lepiej to hejtować, rozumiem Nie podoba Ci się taki sposób to nie korzystaj proste. Podpowiem Ci jeszcze, że w pracy też można więcej zarobić...
Na kranach można naprawdę ładnie zarobić. Mam sposób, przy inwestycji 100$ w ciągu miesiąca zrobić +600$, nawet chciałem tutaj go napisać, nawet napisałem! Ale pod koniec stwierdziłem, że nie będę konkurencji sobie robić i postanowiłem nie wysyłać. A do tego nie wymaga prawie żadnych zdolności manualnych(odpowiednie programy znajdziemy na torrentach)
(07-06-2015 18:42)Avengens napisał(a): Na kranach można naprawdę ładnie zarobić. Mam sposób, przy inwestycji 100$ w ciągu miesiąca zrobić +600$, nawet chciałem tutaj go napisać, nawet napisałem! Ale pod koniec stwierdziłem, że nie będę konkurencji sobie robić i postanowiłem nie wysyłać. A do tego nie wymaga prawie żadnych zdolności manualnych(odpowiednie programy znajdziemy na torrentach)
Mógłbyś mi wysłać na priv szczegóły, chętnie się zapoznam
(07-06-2015 18:42)Avengens napisał(a): Ale pod koniec stwierdziłem, że nie będę konkurencji sobie robić
Przecież nie chcę, aby wyschły wszystkie krany? Sposobu dokładnie nie podam, ale macie wskazówkę: Kran, który daje wam 1000 satoshi, daje wam 0.002$. Kranów jest wiele, bardzo wiele. Teraz znajdź sposób, aby wielokrotnie wykorzystywać jeden kran w tym samym czasie, a potem to zautomatyzuj, i tak z każdym kranem. Następnie siedź i patrz, jak kasa sama płynie.
(07-06-2015 18:42)Avengens napisał(a): Ale pod koniec stwierdziłem, że nie będę konkurencji sobie robić
Przecież nie chcę, aby wyschły wszystkie krany? Sposobu dokładnie nie podam, ale macie wskazówkę: Kran, który daje wam 1000 satoshi, daje wam 0.002$. Kranów jest wiele, bardzo wiele. Teraz znajdź sposób, aby wielokrotnie wykorzystywać jeden kran w tym samym czasie, a potem to zautomatyzuj, i tak z każdym kranem. Następnie siedź i patrz, jak kasa sama płynie.
Kilka różnych adresów portfeli,czy może różne IP?Używasz do tego przeglądarki tora?
Ktoś tego sposobu użył u mnie i mi zaje*bał 200k satoshi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2015 09:15 przez Resick.)