Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-05-2015 16:44)prololex napisał(a): Śmiechłem 2
Znów piszą hejterzy co tak tanio, a swoje apki sprzedają po 2x drożej i chętnych brak. Dalej sobie wkręcajcie, że te apki to nie wiadomo jakie cudo
To czemu da się na nich robić dniówki rzędu ~5k? Ciesze się z faktu że chętnych brak, ich strata.
(19-05-2015 18:41)Dawid_ napisał(a):
(19-05-2015 16:44)prololex napisał(a): Śmiechłem 2
Znów piszą hejterzy co tak tanio, a swoje apki sprzedają po 2x drożej i chętnych brak. Dalej sobie wkręcajcie, że te apki to nie wiadomo jakie cudo
nie jestem hejterem,
jestem poczatkujacy, zawsze widzialem ceny 700zł + to się zdziwiłem.
Skoro nawet 5k dziennie można wyciągnąć to jaki jest sens sprzedaży tak zyskownej apki?
Zapłacić teraz 1k za apkę i za minutę ją zbanują, sprzedający nas oleje, bo przecież ostrzegał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2015 21:26 przez aero2.)
(19-05-2015 21:32)Voldir napisał(a): Poza tym doszły mnie słuchy że Apki po 1 maja nie będą miały uprawnień do postowania na tablicy swoich ofiar, więc o co kaman z tą apką?
Mają opcję postowania, ale chodzi o to, że mając taką apkę możesz ją w każdej chwili stracić, bo to loteria i wszystko zależy od szczęścia i tego jak używasz apki. Np. ja na swojej spamowałem dziennie kilka tys tokenów i bana nie wyłapałem, a znam takich co po pierwszych 100 tokenach BAN.
@ClassAxion Trochę bujasz w obłokach z sumą 5k, prędzej by apka padła, po takim jednodniowym spamie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2015 21:54 przez prololex.)
(19-05-2015 21:07)Branzolek napisał(a): Nie sztuką jest tylko kupić panowie
Właśnie, żeby zarobić na niej trzeba wiedzieć jak ją wykorzystać.
Przypominam że to jest temat na temat sprzedaży mojej aplikacji, a nie o tym ile można na nich zarobić, jak szybko można stracić etc..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2015 06:50 przez kalisz1278.)
(19-05-2015 21:07)Branzolek napisał(a): Nie sztuką jest tylko kupić panowie
Właśnie, żeby zarobić na niej trzeba wiedzieć jak ją wykorzystać.
Przypominam że to jest temat na temat sprzedaży mojej aplikacji, a nie o tym ile można na nich zarobić, jak szybko można stracić etc..
Nie zapomnij że jeśli ktoś kupi i będzie z niej źle korzystać, zrobi tak x osób to my także ucierpimy.