Dobra, pora to w końcu wyjaśnić. Sytuacja nieprzyjemna dla mnie, dla @[Adde] i dla innych osób w to zamieszanych..
Wyglądało to w następujący sposób. Założyłem temat
http://zarabiam.com/Temat-Masz-fanpage-n...NIE-112492
bo wspólnie z kolegą zaczęliśmy skupować inne fanpage żeby poszerzyć swoje zasięgi o nowe osoby.. Ja już nie chciałem kupować nowych ale kolega miał jeszcze 2 tysiące na inwestycje. Umówiliśmy sie że pomagam mu i załatwiam mu fanpage. Zgłosiło się kilka osób, ze wszystkimi nie było problemu poza Adde

Sprzedał mu 3 fanpage, mój kolega "podobno" wysłał 80zł tak jak sie umawialiśmy ale później zaczął narzekać na problemy z bankiem i zaczął kombinować. Byłem pośrednikiem w kiepskiej sytuacji bo Adde czekał na pieniądze, a mój kolega zwlekał z zapłatą. Nie wiedziałem że sytuacja dojdzie do tego momentu kiedy 2 tygodnie po transakcji NIE OTRZYMAM potwierdzenia przelewu od niego mimo tego że codziennie sie o to prosze, dzwonie itd, a Adde dalej jest poszkodowany..
Na forum wyświetlało się że jestem aktywny przez Tapatalk w tablecie na którego wchodzi mój brat. Samemu było mi też bardzo głupio odpisywać że kolega cały czas nie wysłał potwierdzenia przelewu, a pisałem tak chyba 2 razy.
Żeby nie być gołosłownym wysyłam screeny rozmów z kolegą..
Do tej pory nie otrzymałem potwierdzenia, masakra
Kiedyś usłyszałem bardzo mądre powiedzenie - "Nie rób komuś dobrze to nie będziesz miał źle.. ". Tak było w tym przypadku. Koniec transakcji z tym kolegą, mam dosyć. Zapłaciłem 80zł ze swojego konta, teraz będę musiał się męczyć żeby mi oddał.
Ze swojej strony chciałem przeprosić @[Adde] za to że na pieniądze musiał czekać 2 tygodnie. Użytkownicy z forum wiedzią że jestem uczciwy, robie transakcje na baardzo duże pieniądze a za 80zł nie naruszyłbym swojej reputacji na forum. To będzie nauczka na przyszłość
Reputacja na forum jest bezcenna.. Pozdrawiam