(04-05-2015 17:34)remka napisał(a): Problem na stronie od wczoraj z wpłatami. Nie wchodzą nam nasze depozyty. 90% użytkowników spamuje czat na stronie, fora - w sieci pojawia się mnóstwo hejtu na portal. A ja radzę : CHILL
Admin ma kontakt z użytkownikami na czacie prawie cały czas. Dziś napisał, że wczorajsze i dzisiejsze wpłaty do godziny 14.00 zostaną wkrótce przyznane. Nikt nic nie straci i prosi o nie spamowanie do supportu.
Osobiście czekam na wpłatę 450k Satoshi od wczoraj od 19.00 i dalej nic....
Mi dzis wypłata weszła w 2 minuty, wczoraj też miałeś problemy z wpłatą, może te wasze serwisy z zarabiania groszy są jakieś lewe i nei wypłącają tak szybko jak sie wam to wydaje.
Każdemu użytkownikowi tych zarabiajaych grosze polecam wypłacajcie najpierw na własne portfele, potem do scrypta. Admin odpisuje w 5 minut
@edit
Całe zamieszanie związane z opóźnionymi wpłatami jest spowodowane zmianą walut które są wydobywane,
Zwiększono opłacalnosc wydobycia, mi z 64$ miesiecznie wskoczylo na 69$ i z 7 złoty dziennie na 8złoty, przekierowywał serwis na inne waluty dlatego opóźnienie z akceptacją wpłat.
Pozdrawiam