Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Nieprzekroczenie progu podatkowe - niepełnoletność.

Autor Wiadomość
RE: Nieprzekroczenie progu podatkowe - niepełnoletność.
Sprawdź:
czyzby od instantera (webmaster media)? Smile
Nie, inne źródło, które otrzymałem i muszę sam rozliczyć Smile
Ja sobie w tamtym roku dorabiałem w wakacje w firmie telemarketingowej, gdzie miałem umowę o dzieło.
Oni sami wysyłali zaliczki na podatek, a ja tylko dostałem na początku tego roku pita. Zaniosłem go do księgowej i ona przesłała go elektronicznie do US, skąd po miesiącu dostałem zwrot podatku, bo nie przekroczyłem 3k Wink

Jeśli zamawiasz na Geekbuying.com to na https://gbpromo.net/pl/ znajdziesz wszystkie kody rabatowe aktualizowane automatycznie co 2h. Nie ma nigdzie lepszych kodów!
Ja zaliczek nie płaciłem, musiałem sam ten podatek opłacić, ale teraz nie wiem czy wysyłać korektę czy zostawić już nieopłacony.
masz czas do 30 kwietnia, wiec moim zdaniem wypelnic pit, zaniesc do urzedu i spac spokojnie...
A no jeśli otrzymałeś pit to już inna sprawa . Cool
Odpowiedz