Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
jak to możliwe

Autor Wiadomość
RE: jak to możliwe
Sprawdź:
Też miałem kiedyś podobną sytuację podczas meczu Legii.
Wystarczy mieć znajomości z Administaratorami, wiem bo mój znajomy sam dokładnie tak zarabia na transmisjach a co do zarobków to muszę przyznać piękne pieniądze trzepie ! Rolleyes
Ale brednie. Normalnie się można dogadać i kupić sobie abonament u administratora danego serwisu(pozwolenie na dodawanie swoich linków). Real content - jakieś 7 stówek miesięcznie. SMS/SUB - 1000 zł+, bo wiadomo, wydaje się, że zarobki z takich stron będą większe..W praktyce zazwyczaj się nie zwracaSmile No chyba, że jesteś takim graczem jak HDmecze czy jakieś inne, popularne strony z transmisjami i masz tony ruchu dziennie. Tyle, że udostępnianie realnych transmisji lub nawet linkowanie do nich jest nielegalne.
Glosy: MilanFan (+1)
Pieniądze są mega, również wiem jak to działa i są przeogromne.
Dodajesz stronę gdzie wszystko ładnie działa minute przed meczem podmieniasz player Idea
Na meczyki już od długiego czasu są wymieszane realne transmisje z fake sub sms, na pewno podnosi to wiarygodność strony.
Odpowiedz