Zawsze przy prowadzeniu bloga o jakiejkolwiek tematyce trafia się do grup społecznych, jakich się chce i jakich to interesuje, a najlepsze w tym wszystkim jest to, że ludzi jest dziesiątki milionów, a praktycznie większość ma dostęp do internetu.
Reasumując, prowadząc dość ciekawego bloga, nie bloga o oklepanej treści, z masą błędów i braku dobrze zbudowanego wpisu, bo czytelnicy to wyczują, tylko coś, co się będzie miło czytać.
Generalnie rzecz ujmując, czytelnicy nie muszą potencjalnie tego nawet czytać, jesli zależy Ci na kasie, to ważne są wejscia i wynik w google jaki osiągasz, z automatu oczywiście, bo czym więcej ciekawej treści, tym google bardziej zaczyna lubić twojego bloga.
Zuważyłem sporo blogów, gdzie ludzie dzielą się swoją pasją, głównie sportem, a nie pracują, każdego dnia po prostu cieszą się blogiem, życiem, nowymi znajomościami które zdobyli poprzez bloga, nie pracują? w sumie nie, bo kasa im idzie z bloga
Troche systematycznej pracy, wytrwałości i kreatywności, a można zarobić i zdobyć jakąś tam popularność.
PS sam ma bloga, którego zacząłem prowadzić, stworzyłem kilka wpisów, tylko niestety, ale od niego oszedłem, robie błąd, a więc wracam do gry i go rozwijam, być może kupie jakiś theme pod niego