Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
To ciężki temat widzę nie wiem czy jest sens jeszcze kupować Jest jakiś konkretny termin w kwietniu czy to tylko tak luźno rzucona data a może wcale nie będzie potrzeby akceptacji? Wątpię by przeszła akceptacja w takich celach jak są używane ale zobaczymy może będzie jakieś obejście z tego podziękował za wszystkie odpowiedzi wyżej
(18-03-2015 14:41)Mikey napisał(a): Mając 2000 osób w appce powinieneś wyciągać na luzie 200zł+...
Brzmi dobrze czyli przy 10k ludzi o 500zł dniowke nie ma co sie martwić.
(18-03-2015 21:35)BossSH napisał(a): To ciężki temat widzę nie wiem czy jest sens jeszcze kupować Jest jakiś konkretny termin w kwietniu czy to tylko tak luźno rzucona data a może wcale nie będzie potrzeby akceptacji? Wątpię by przeszła akceptacja w takich celach jak są używane ale zobaczymy może będzie jakieś obejście z tego podziękował za wszystkie odpowiedzi wyżej
Kolego 30kwietnia to oficjalna data
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-03-2015 21:51 przez steel123.)
(19-03-2015 12:38)prololex napisał(a): Sam bym kupił apke, ale właśnie nie wiadomo jak to będzie, a szkoda, bo ruch z fb mam na kilkaset tysięcy ludzi.
Masz 40dni jeszcze na zarobienie, czas to pieniądz.
Przez taki okres czasu można zarobić 10tys+
(19-03-2015 12:38)prololex napisał(a): Sam bym kupił apke, ale właśnie nie wiadomo jak to będzie, a szkoda, bo ruch z fb mam na kilkaset tysięcy ludzi.
Masz 40dni jeszcze na zarobienie, czas to pieniądz.
Przez taki okres czasu można zarobić 10tys+
Nie mam apki i nie ogarnąłbym rzeczy z nią związaną :/