Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
@[Majka] Co prawda nie ten temat, ale odpiszę. Czekam na domenę w az, a tam z tego co zauważyłem w weekendy nie akceptują ich. Jutro powinna być zaakceptowana, a dalej to już 10 minut roboty ;p
(22-02-2015 19:39)rekki napisał(a): @[Majka] Co prawda nie ten temat, ale odpiszę. Czekam na domenę w az, a tam z tego co zauważyłem w weekendy nie akceptują ich. Jutro powinna być zaakceptowana, a dalej to już 10 minut roboty ;p
(22-02-2015 19:47)xShiftx napisał(a): Skoro konta francuskie to chyba logiczne, że grupy też ? Czy tylko mi sie tak wydaje ?
Nie dostałem takiej informacji. Mogłem przecież zrobić francuskie grupy, a okazałoby się, ze chce jednak polskie? Dostałem takie zlecenie, to takie konta dostał