Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(25-07-2010 17:00)blackjoe napisał(a): Mnie ciekawi to jak będzie wyglądał cały połączony kubek (łączenie początku z końcem projektu) w pracach np: 15,4,5,6,9 i 10
(25-07-2010 17:00)blackjoe napisał(a): Mnie ciekawi to jak będzie wyglądał cały połączony kubek (łączenie początku z końcem projektu) w pracach np: 15,4,5,6,9 i 10
dokładnie
o tym samym myślałem projektując swój (14)
Erm, wy wiecie jak wygląda kubek? Przecież obrazek nie będzie łączył ze sobą, tylko tam gdzie jest uchwyt będzie pewnie przerwa, tak jak to jest ukazane, np na tym zdjęciu:
W sumie to po przemyśleniu tego doszedłem do wniosku, że najbardziej na kubek nadaje się praca nr 1, bo środek byłby pusty, a tam gdzie jest najwięcej miejsca (po bokach), będą obrazki.