Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. » Shorte, ppa, suby.

Autor Wiadomość
RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby.
Sprawdź:
Powodzenia, do dodawania polecam program " Ninja Blaster" w dziale poradniki go znajdziesz Wink Można nim też spamować ale z ostrożnością trzeba. Jakby blokowali Ci linki to polecam : http://xyro.ga/
Początki są zawsze trudne ale z czasem będzie Ci szło łatwo Smile
Glosy: Dziennik (+1), 4funsecond (+1)
Powodzenia!
Testowałem ninja blaster, bardzo mi się spodobał i miałem już go kupować gdy nagle stawki na shorte padły. I tak robię tylko spamem na grupach - dodawanie postów więc nie wykorzystał bym go i postanowiłem poszukać innego - noname ale się opłaciło, dałem skromne 20zł a funkcji tyle co w ninja blaster (przy dodawaniu posta oczywiście) Big Grin
(15-02-2015 20:52)Dziennik napisał(a):  Testowałem ninja blaster, bardzo mi się spodobał i miałem już go kupować gdy nagle stawki na shorte padły. I tak robię tylko spamem na grupach - dodawanie postów więc nie wykorzystał bym go i postanowiłem poszukać innego - noname ale się opłaciło, dałem skromne 20zł a funkcji tyle co w ninja blaster (przy dodawaniu posta oczywiście) Big Grin

Co to za program?
(15-02-2015 13:09)RemoverPL napisał(a):  Skracanie, ppa i suby jednocześnie? Moim zdaniem za dużo tego. Lepiej byłoby, gdybyś wybrał sobie jedną z tych metod i całkowicie się na niej skupił Smile Powodzenia.

Nie ograniczaj go Big Grin Młody wie co robi!
Powodzenia w zarabianiu Smile
Powiesz co to za program? Tez taki chce Big Grin
jak pisze, że ma takie funkcje jak ninja blaster to chyba nie ma róźnicy jak sie on nazywa. Na forum jest Ninja blaster, wiec początkującym to powinno wystarczyć, a jak kolega znalazł swój sposób to lepiej dla niego Wink

Powodzenia w zarabianiu Smile
Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.

[Obrazek: mentoring.png]
Wątek zamknięty