![]() |
Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. (/Temat-Jest-zapal-praca-na-wszystkie-mozliwe-sposoby-108613) Strony: 1 2 |
Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Dziennik - 15-02-2015 11:54 Witam! Postanowiłem założyć ten dziennik aby dodać sobie werwy, mieć więcej zapału do pracy no i oczywiście pochwalić się zarobkami ![]() ![]() Coś o mnie.
Mam 14 lat, mieszkam w Lubelskim i zarabianiem interesuję się około rok. Do tej pory zarobiłem około 50-100$ na shorte ( miałem kilka kont więc nie wiem ile dokładnie :/ ) około 600zł na sub sms oraz następne 600 na fanpagach. Teraz zarabiał zapewne będę na subach w serwisie leadmore. Mam nadzieję, że mimo nauki uda mi się dodawać tutaj posty co dzień max 3 dni ![]() Do rzeczy. Pierwszy dzień! Do dnia pierwszego zaliczam także dwa poprzednie, w których lekko promowałem viralkę. Uważam, że jest na prawdę bardzo dobra i mam nadzieję na konwersję mniej więcej 5% na niej! ![]() Z wczorajszego i przedwczorajszego promowania wyniki są takie: ![]() Jestem z tego bardzo zadowolony, przy okazji stawka 6zł robi swoje ![]() Nie wiem czy o czymś nie zapomniałem, jbc piszcie ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Mailowiec - 15-02-2015 11:59 Powodzenia ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Tropek - 15-02-2015 12:12 Moim zdaniem mniej dziwnie jest zakładać nowy dziennik niż zakładać nowe konto do dziennika ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - adios123 - 15-02-2015 12:14 w jakiej miejscowosci mieszkasz? ![]() rozwijaj sie, powodzenia ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Weeder - 15-02-2015 12:16 Powodzenia ziomuś ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - qwertybsk - 15-02-2015 12:21 Będę obserwować ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - full2000 - 15-02-2015 12:51 Powodzenia. RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - RemoverPL - 15-02-2015 13:09 Skracanie, ppa i suby jednocześnie? Moim zdaniem za dużo tego. Lepiej byłoby, gdybyś wybrał sobie jedną z tych metod i całkowicie się na niej skupił ![]() RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Dziennik - 15-02-2015 14:03 Wielkie dzięki wszystkim za dodanie zapału do pracy ![]() #up PPA jest gotowe, mam zrobiony program i wszystko aby zacząć przygodę. Suby to tylko kilkanaście minut dziennie - włączenie bota do spamu na grupach i ewentualne ogarnięcie kont. Chciałbym całkowicie się poświęcić ppa, ponieważ pokochałem tą metodę zarobku - około 3 miesiące temu dodałem +- 7fimików na youtube, do teraz wpadło z nich około 600zł a były to bardzo słabe nisze TYLKO na polskę ![]() A skracanie jest takie same jak suby - włączenie bota i ogarnięcie paru kont fb. Jeśli viralka nie wypala - wtedy zamienię ją na skracacz, ale nie wiem jak to dalej się potoczy bo potrzębuję miniaturek do skracania a stawki na shorte sięgają zera.. RE: Jest zapał - praca na wszystkie możliwe sposoby. - Dziennik - 15-02-2015 20:06 Koniec dnia pierwszego
Dzisiejszy dzień uważam za jeden z tych, w których mimo że żadna złotówka nie wpada w portfel jesteś zadowolony z sytuacji. Właściwie to nic nie zarobiłem, na viralce pusto (3uv) ale nie przejmuję się tym. Mimo tego że nic nie zarobiłem znalazłem super narzędzia do PPA ![]() ![]() |