Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone
(29-01-2015 13:05)domin_dz napisał(a): Serwis płacący za wyświetlenia banerów, wyskakujące okienka i wiele innych (osobiście korzystałem tylko z bannerów i wyskakujących okienek). Zarobki mniej więcej takie same jak w PopAds, tylko na wypłatę trzeba długo czekać. Wypłatę z załóżmy lipca zlecasz na początku sierpnia i otrzymujesz ją niestety dopiero na początku września. Ale serwis całkowicie wypłacalny (łącznie wypłaciłem stamtąd 6 tys. Euro), minimum do wypłaty to 100 Euro, do tego mnóstwo rodzajów wypłat (Payooner, Bank Transfer, PayPal, Payza, Skrill i z tego co pamiętam to chyba też BitCoin).
Adres serwisu to: adcash.com
@domin_dz
Możesz mnie naprowadzić jak wygenerować kod do reklam Pop-up oraz jaki jest rate?
RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone
Witam
Mam pytania
1. Który program polecacie na obecną chwilę do wyświetleń bloga? Nie koniecznie chodzi o polskie wejścia.
2. Czy można korzystać z 2 programów do wyświetleń na jednym blogu?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-03-2015 10:13 przez MistrzuSysi.)