[LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone (/Temat-LISTA-Najbardziej-oplacalne-reklamy-na-swoja-strone-107367) |
[LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - bartheez - 28-01-2015 21:39 Chciałbym zrobić zbiorowy temat odnośnie najbardziej opłacalnych reklam do zamieszczenia na swojej stronie. Chciałbym aby wszystkie były dobrze i jasno opisane, aby nie było zbędnych pytań. Reklamy Pop-up/pop-under: 1. PopAds Minimum do wypłaty: 5$ Płatności: codziennie o godzinie 20.00 Stawka za tysiąc unikalnych otworzeń reklamy: to około: 0.66-0.70$ dla Polski oraz 1.2-1.8$ dla pozostałych. Prosty system statystyk, które na bieżąco pokazują ilość wejść, otworzeń reklam oraz rate( stawkę ). 2.PopCash Minimum do wypłaty: 10$ Płatności: Codzienne Stawka za tysiąc unikalnych otworzeń reklamy: około: 0.5-0.56 dla Polski oraz 0.7 - 2.4$ dla pozostałych krajów (Norwegia, USA itp) Statystki działają z pewnym opóźnieniem, zliczanie reklam również moim zdaniem jest zaniżone. <reflink wyedytowano> Na chwile obecną to tyle, systematycznie lista będzie aktualizowana o rzetelne i wypłacalne strony. Jeśli macie jakieś swoje, to piszcie dodam je do listy. RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - Leaders - 28-01-2015 23:21 Chciałbym sprostować wpis odnośnie HotCPM - stawka za 1K UU to 0.30 - 1.00 PLN - czyli 2x wyższa niż podałeś Jeśli chodzi o płatności - zlecić można w każdej chwili, termin realizacji do max. 7 dni. Zapraszamy! [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - mucios - 28-01-2015 23:36 A jak maja się reklamy na PopAds, a blog z hackami? Ma ktoś doświadczenia czy ma to racje bytu? RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - domin_dz - 29-01-2015 10:28 Powinieneś stąd wywalić CPM24.pl i CPMFUN.com, wypłacają jak im się podoba... Nie dość, że nie wypłacili mi to jeszcze nie podadzą powodu, brak z nimi kontaktu. Zważając na to, że PopAds, Adcash, Bidvertiser wypłacili mi hajs to raczej nie możliwe, żebym miał sztuczny ruch. Tutaj dowody wypłat z tych serwisów: PopAds: Adcash: Z Bidvertisera nie wstawie bo zlecałem na prepa RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - aero2 - 29-01-2015 10:42 Które z tych reklam można używać w iframe? RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - bartheez - 29-01-2015 12:22 (29-01-2015 10:28)domin_dz napisał(a): Powinieneś stąd wywalić CPM24.pl i CPMFUN.com, wypłacają jak im się podoba... Nie dość, że nie wypłacili mi to jeszcze nie podadzą powodu, brak z nimi kontaktu. Zważając na to, że PopAds, Adcash, Bidvertiser wypłacili mi hajs to raczej nie możliwe, żebym miał sztuczny ruch. Mógłbyś bliżej opisać serwis AdCash? RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - domin_dz - 29-01-2015 13:05 Serwis płacący za wyświetlenia banerów, wyskakujące okienka i wiele innych (osobiście korzystałem tylko z bannerów i wyskakujących okienek). Zarobki mniej więcej takie same jak w PopAds, tylko na wypłatę trzeba długo czekać. Wypłatę z załóżmy lipca zlecasz na początku sierpnia i otrzymujesz ją niestety dopiero na początku września. Ale serwis całkowicie wypłacalny (łącznie wypłaciłem stamtąd 6 tys. Euro), minimum do wypłaty to 100 Euro, do tego mnóstwo rodzajów wypłat (Payooner, Bank Transfer, PayPal, Payza, Skrill i z tego co pamiętam to chyba też BitCoin). Adres serwisu to: adcash.com RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - Kart - 29-01-2015 14:27 Mocno się ryzykuje jak mam AdSense na stronie wrzucając reklamy z popads.net? Pytanko.. Co to znaczy? Popunder Popup Tabunder Tabup ? Jest tam: Allow Campaigns with... to zaznaczyłem tylko Long loading content bo reszta chyba niedozwolona do AdSene. No oprócz chyba Autoplaying sound or video. RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - domin_dz - 29-01-2015 14:39 (29-01-2015 14:27)Kart napisał(a): Mocno się ryzykuje jak mam AdSense na stronie wrzucając reklamy z popads.net? Co do adsense, to nie wiem jakie jest ryzyko. Z tego co wiem to na stronie nie mogą być reklamy z wirusami, adcash z tego co mi się wydaje wirusów nie ma. Popunder - wyskakujące okienko z inną stroną Popup - wyskakujący baner, najczęściej do zamknięcia krzyżykiem Tabunder - wyskakująca nowa karta Tabup - tego nie wiem RE: [LISTA] Najbardziej opłacalne reklamy na swoją strone - Kart - 29-01-2015 14:50 (29-01-2015 14:39)domin_dz napisał(a): Co do adsense, to nie wiem jakie jest ryzyko. Z tego co wiem to na stronie nie mogą być reklamy z wirusami, adcash z tego co mi się wydaje wirusów nie ma. Ale popads.net nie ma wirusów czy pomyślałeś o adcash i napisałeś adcash? Dzięki za opisanie. Czyli wygląda na to że lepiej nie ryzykować a przeglądam teraz adcash.com formaty ads |