Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątpliwa sprawa z odzyskaniem.
Czasem nie dostałeś emaila po angielsku, że na Twoje konto PayPal została wpłacona kwota około 300$
i podany link abyś się zalogował i cos tam sprawdził ?
Ostatnio sporo tego typu emaili przychodzi na skrzynki, osoba z ciekawości klika w fałszywy link
wpisuje hasło i już ma wspólnika...
Nie PayPal, nie Paypal ...czytaj ze zrozumieniem, pomysłowość oszustów nie zna granic
i dobrze sobie przypomnij gdzie używałeś tego samego hasła i adresu email co masz na PayPalu.
u mnie tez 45 zł sobie ktos wyslal na swoje konto niezweryfikowane, byl zgloszony spór to jeszcze mnie paypal uje^&ł i kazał dowod wysyłac itd itd, dopiero po 5 dniach odzyskałem dostęp do konta, ale tych 45 zł nie, u Ciebie poszlo troche gorzej i to na konto bankowe. Paypal niby taki zajebisty i cudowny a cuda sie tam dzieją, powinni zrobic jak w normalnym banku kody sms albo cos, nawet glupi facebook każe weryfikować telefonicznie a taki wyku%^&sty paypal nie potrafi. Nawet ankiete mi przyslali jak oceniam jakosc bezpieczenstwa i ogolnie calej tej sytuacji sporu to ich zjechalem od glowy do samych fusów xD
Lepiej od razu weryfikować konto i swój bank itp, jeśli u mnie jest podejrzenie wysyłania pieniędzy lub coś w tym stylu to dostaje od PP telefon tylko, że ja mam konto Firmowe
(27-01-2015 21:31)alizen napisał(a): Pytanie proste, Dam rade odzyskać czy nie dam.
Moja szklana kula mówi że pieniądze odzyskasz 30 lutego.
Zgłoś do paypal nieautoryzowaną transakcje i weryfikacje konta, zgłoś na policje całą sytuacje i licz na to że trafisz na kogoś ogarniętego.
Szansa jest... Jaka? Nikt Ci nie powie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-01-2015 23:26 przez daniel42na.)
Teraz wszystko jest możliwe, rano były 3 ataki na Instagram, Facebook i na stronę lotniska i miały dobre zabezpieczenia... i co? GÓ*NO to dało... WIĘC WSZYSTKO JEST MOŻLIWE ...