Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Lireso - nowy dobrze zapowiadający się program typu HYIP
Sprawdź:
Program wypłaca bardzo ładnie. Istniej już 9 dni. Przez te 9 dni swój swój kapitał można było pomożyć nawet o 180%, jeśli zainwestowałoby się z dniem startu. Jestem pewien że program wytrzyma jeszcze kilkanaście dni. Jednak odradzam już inwestowanie w opcje Bentley i Rolls Royce ponieważ są one długotermionowe. Możecie spóbować na własne ryzyko. zapraszam do dalszych inwestycji póki czas bo w HYIPACH każdy dzień jest bardzo ważny... Według moich przypuszczeń jeszcze warto zainwestować w opcję pięciodniową, może nawet dziesięcio. Pozdro i będę informował o kolejnych dobrych programach!
(03-02-2015 19:04)prymul1 napisał(a): kociamber,
podzielisz się może jakimś screenem z wypłaty?
osobiście nic nie inwestowałem tylko reklamuję wam tego hyipa jako formę zarobku. Dużo jest screenów z wypłat na konkurencyjnych i zagranicznych forach. Linków nie będę podsyłał bo nie będę linkował konkurencyjnego forum. Myślę, że nie będziesz miał problemów z znalezieniem.
Kto w ogóle wpłaca pieniądze do takich programów?? Nie logiczne trochę... To już bukmacherka jest bardziej pewna niż jakieś scammerskie stronki HYIP stworzone na 5 dni w celu wykradnięcia $.