Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Konkurs sms - do wygrania XBOX, Smartfon Motorola oraz monitor Samsung LED HD

Autor Wiadomość
RE: Konkurs sms - do wygrania XBOX, Smartfon Motorola oraz monitor Samsung LED HD
Sprawdź:
ten Karol to powinien takiego bana dostać żeby sie nie pozbierał za ten tekst Wink
RE: Konkurs sms - do wygrania XBOX, Smartfon Motorola oraz monitor Samsung LED HD
Ten karol to prawie na pewno multi situationa Tongue
hehe zaryzykowalem 10 eskow wyslanych, pktow nie zarobilem Smile
To kiedy można składać gratulacje dla Matheo za wygranie Xboxa? Jerk2
Glosy: Kryspin (+1), majeros (+1), ikarian (+1), TheKkok2 (+1)
(26-01-2015 16:20)xavi512 napisał(a):  To kiedy można składać gratulacje dla Matheo za wygranie Xboxa? Jerk2

Będziesz zdziwiony jak wygra ktoś inny Jerk

Matheo249, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2012.
Ciekawe ile w tych 2000 smsów jest tych 40stek Big Grin

Może jeszcze mniejsza szansa niż na 30 w tym innym konkursie Big Grin

@bilo22
Więc mniemam, że szansa jest podobna jak w tym innym konkursie, a tam z 50esów nic nie trafiłem Big Grin
Pech to pech xd
Lista kodów dodana Smile Zaczynamy wyścigi, życzymy powodzenia.
Glosy: majeros (+1)
Jak nie ma punktów za samo wysłanie eski to ja podziękuję, bo nie mam aż tyle hajsu żeby mieć szansę na wygraną, a tak zawsze bym coś z tego miał.
Glosy: biger (+1), haha40027 (+1)
(26-01-2015 17:35)haha40027 napisał(a):  Ciekawe ile w tych 2000 smsów jest tych 40stek Big Grin

Excel mi wyliczył, że 40stek jest 63 szt. czyli 3,15% z wszystkich kodów. Teoretycznie jeden na około 32 wysłane SMS'y powinien być trafiony i dawać punkt, co oznacza, że 1 pkt. by nas kosztował 78,72 zł. Ile tych punktów trzeba by zdobyć pierwsze miejsce? Szacuję, że 5-8. Może mnie ktoś poprawić, nie znam wyników poprzednich konkursów. Oczywiście wszystko jest kwestią szczęścia i można trafić 5 pkt w 5 SMS'ach lub 0 pkt wysyłając tych SMS'ów ponad 1900 sztuk.

Fakt faktem, że wysłałem 1 (słownie: jednego) SMS'a na konkurs FG, gdzie można dostać 2k pkt za sumę 30 i trafiłem, aczkolwiek nie musi być tak i tym razem. Faktycznie szkoda, że nie ma jakiejś nagrody punktowej za samo wysłanie SMS'a, bo można wydać sporą kwotę i nie mieć z tego żadnego profitu.

To tyle, jeśli chodzi o przybliżenie czy warto wziąć udział Smile
Pozdrawiam.

Zagee, dumny członek http://zarabiam.com od Jun 2013.
Glosy: xavi512 (+1)
Nie ma za to GP ? Wink powodzenia Wink

(26-01-2015 15:52)TheKkok2 napisał(a):  Ten karol to prawie na pewno multi situationa Tongue

sroku dorosnij a później osadzaj innych i nie pajacuj gimbazo

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Odpowiedz