Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wiem kto wysyla wiec mi nie pier**l. Opisany sposob jasno mowi, ze kierujesz oferte prosto do osoby STARSZEJ, ktora prawdopodobnie potrafi tylko odbierac i pisac SMSy, a jak kazdy madry wie, subskrypcja jest wlaczona dopoki sam ktos jej nie wylaczy.
@[gutek126p] przynajmniej gimbus sie nauczy, ze w sieci nic za darmo nie ma. Starsi potraca mu kieszonkowe i bedzie mial za swoje. A taki dziadek po 70 bedzie musial wylozyc ze swoich zapewne ciezko zarobionych pieniedzy. Pomyslcie ludzie co promujecie...
Wiem jak to jest być pacjentem polskiej służby zdrowia, dlatego nie chciałbym jeszcze robić problemów schorowanym ludziom którzy i tak wiele problemów na głowie
Najbardziej szokującym widokiem jaki widziałem był facet około 70 lat który trzymał palce w drugiej ręce i musiał stac w kolejce. Nie było nikogo kto mógł w tym momencie przyszyć mu palce, a ty chcesz jeszcze go doic z ostatniego grosza. Zarabiaj lepiej na gimbusach które zaszły w ciążę i szukają aborcji w necie.
Bez przesady - co innego gimbus napalony na czitowanie w przeglądarkowych gierkach albo też na nowy wygląd fejsbuka, żeby pierwszy pokazać go loszce 7,5/10 w porównaniu do schorowanych ludzi w kraju, gdzie sytuacja ze służbą zdrowia woła o pomstę do nieba. Każdy ma swoje własne sumienie i zasady moralne, ale przyznam szczerze - to gorsze nawet od fejkowych ofert pracy.