Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nikt o dowod ciebie nie bedzie pytal.
Przeciez kurier nawet nie wie co jest w srodku.
Zamawialem 3x i nie bylo problemow, ale wydaje mi sie ze jest troche za pozno na zamawianie takich rzeczy
Kurier ma kilkadziesiąt paczka lub nawet setek dziennie wiec go to nie interesuje. A jak boisz się to jak będzie dzwonił to powiedz aby zostawił u sąsiadki. U mnie tak nie raz zostawia jak ni ma mnie na chacie kurier dhl
Jak się boicie o to czy dojdzie to idźcie do hipermarketu. Kupicie bez problemu.
Jak dla mnie strzelanie fajerwerkami to strata pieniędzy, ale co kto lubi.
No w sumie tez mam troche zadane, tutaj do sklepu jechac jakies alko cos i tak zleci ;p
Zamówiłem sobie wyrzutnie i moździerz i paczke rzymskich ogni dla młodszego brata ;p
(28-12-2014 21:25)asiorek napisał(a): No w sumie tez mam troche zadane, tutaj do sklepu jechac jakies alko cos i tak zleci ;p
Zamówiłem sobie wyrzutnie i moździerz i paczke rzymskich ogni dla młodszego brata ;p
A ja zamówiłem kilka wyrzutni, rakiety jakieś za 50 zł i 4 paczki achtungów