Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Święta

Autor Wiadomość
RE: Święta
Sprawdź:
(24-12-2014 19:01)pietruch78 napisał(a):  olała mnie dziewczyna, pokłóciłem się z przed świętami z kolegami, nie mam hajsu by kupić coś dla mamy i taty, problemy w szkole, chce mi się spać.... jeb*ać życie, nigdy więcej świąt, nigdy! ku*** jego mać, przeklinam je

Nie grzesz słowem synu, bo Ci Bozia język upier...li Wink

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
Glosy: Tyrkijt (+1), pietruch78 (+1)
Trzeba sie cieszyć z tego co sie ma.Z kolegami się pogodzisz na 100% a dziewczyn jest wiele więc jakąś znajdziesz Smile.Nie wolno się załamywać.
Glosy: pietruch78 (+1)
A co z ateistami itd, nie wszyscy obchodzą świta l Tongue
Każdy swój rozum ma, Kto chce ten siedzi Kto nie chce ten nie siedzi - proste Cool
Żyjemy w wolnym kraju i niech każdy pilnuje swojego interesu pozatym level w LOL-u sam się nie nabije więc trzeba czasem się poświęcić chociaż mikołaj i tak do większości nie przyjdzie za te darmowe doładowania itd wiec wiesz lepiej robić coś z pożytkiem niż naźreć się jak prosiaczek :3 xD

Ps: Wesołych świąt moi mili i Ci nie mili również, niech stracę Tongue

(24-12-2014 19:48)marcel_kk napisał(a):  
(24-12-2014 19:01)pietruch78 napisał(a):  olała mnie dziewczyna, pokłóciłem się z przed świętami z kolegami, nie mam hajsu by kupić coś dla mamy i taty, problemy w szkole, chce mi się spać.... jeb*ać życie, nigdy więcej świąt, nigdy! ku*** jego mać, przeklinam je

Nie grzesz słowem synu, bo Ci Bozia język upier...li Wink

Pozatym to w ch*j nie ładnie, więc uspokuj się, zapal blancika i pełen chillout :3
Ateiści pójdą do piekła...idę o zakład.
Tego kwiatka pół świata.
To juz nie ta magia swiat jak kiedys

trolik999, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
bo nie macie juz po 10latWink

A no i czasy się zmieniają. za 10lat to będzie święto komercyjne
Odpowiedz