Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Mandat za jazde bez biletu

Autor Wiadomość
RE: Mandat za jazde bez biletu
Sprawdź:
@up. Nie o to chodzi. Wlasnie sie dowiedzialem, ze mam "zablokowane" konto, ale to juz moja osobista sprawa Tongue
Mysle, ze temat mozna zamknac. Dzieki wszystkim za wyczerpujace odpowiedzi ktore rozwialy moje watpliwosci.
Pozdrawiam.
(08-12-2014 22:21)sheko12 napisał(a):  opóźnienia nic Ci nie zrobią Wink
najwyżej z wczasu wyślą wezwanie do zapłaty, ale to będzie już po fakcie wpłaty.
Nie stresuj się Wink

Nie wprowadzaj użytkownika w błąd !!!
Skoro do 7 dni jest mniejszy mandat a po tym terminie zwiększony,
to zawsze liczy się data zaksięgowania wpływu na koncie odbiorcy.
W czwartek mandat wystawiony i aby zmieścić się w mniejszej
opłacie pieniądze muszą wpłynąć w czwartek na konto MPK.
@[broofie] Bierz pieniądze od mamy i idź zapłać w kasie MPK.

Sprzedam SMS Premium.

[Obrazek: IMG-4432.jpg]
A z tego co ja sie orientuje to nawet jak po terminie zapłacisz podstawę to i tak będzie ok . Oni maja w hooj osób co w ogóle nie oplacaja taki jak ja :-) z tym ze jak podstawę oplacisz słyszałem od kogoś z mpk . Ale Marcel nie wiem czy masz racje bo liczy sie data chyba twojego wyslania tak jak list wysylasz to data wysłania a nie dostarczenia sie liczy może z kasa jest inaczej . Najprościej jest zadzwonic. Hehe do nich ja bym.tak zrobil zamiast pisać posta ! Raczej w mpk nie gryzą ale mnie by tam zagryzli bo mam z paręnaście takich mandatów Smile 1/10 komornik juz zabrał Wink z innego miasteczka gdzie wynajmuje :-)

Wynajmę sygnature
Pewnie to są środki nierozliczone i przy najbliższej sesji będzie wszystko ok.
Pamiętam moja siostra w Wawie dostała mandat, o którym zapomniała i nie płaciła pół roku, wreszcie przyjechał komornik odebrać dług + odsetki i tutaj uwaga jakieś 2,50zł i jechał po to 100km xD Także ludzie od takich kwot są naliczane groszowe odsetki więc nie peniajcie jak nie zapłacicie w terminie.
Mandat za jazde bez biletu
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.

[KUPIE] Reklama facebook/instagram/snapchat/inne - dowolna kategoria KLIK
Wątek zamknięty