Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: X-value - udziały, których wartość tylko rośnie oraz darmowe BTC
Sprawdź:
Udziały kupujemy po cenie x natomiast sprzedać je możemy po cenie x/2 (połowę mniejsza).
Dlatego po zakupie mamy polowe wartosci. Z kazdym dniem saldo "straty" ubywa, az do zwrotu calkowitej i pozniejszych zyskow.
Czyli z kazdym dniem pozycja "profit" bedzie się zmniejszała, a portofolio value bedzie narastała.
widywałem strony wyglądające bardzo profesjonalnie a były scamami, więc mnie osobiście mało obchodzi wygląd a ok 10 centów bo tyle póki co wpłaciłem to nie majątek...
(08-12-2014 15:19)Kede napisał(a): @[szarydg] to fajnie, za 6 miesięcy będziesz szczęśliwym posiadaczem 37centów!
wplacil na probe 20 tys satoshi, i rownie dobrze mogł to wyplacic od razu. Wszystko odbywa sie instant, wiec żeby przetestować program tyle wystarczylo.
Co do wygladu strony jest intuicyjna i po co wiecej na niej? Wplata, wyplata, zakup akcji i sprzedaż. Tyle kazdemu wystarczy do szczescia.
(08-12-2014 15:19)Kede napisał(a): @[szarydg] to fajnie, za 6 miesięcy będziesz szczęśliwym posiadaczem 37centów!
równie dobrze może mieć za 6 miesięcy 37$ lub 370 $ w zależności ile btc wpłaci
jeśli ktoś przy okazji zbiera satoshi i wpłaci tutaj to zyska a nie straci bo nie leżą bezczynnie na blokchain
dodatkowo codziennie mając na samej stronie free btc to zamieniając je na udziały tylko zwiększasz swój zysk