Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czegoś takiego szukałem. Dzięki ;-) Leci plusik.
Piszecie o opłacalności a nikt nie pisze o moralności. Przecież na dobrą sprawę PPA to w pewnym sensie okradanie naiwnych, a PPI to tylko zainstalowanie kilku reklam na danego człowieka komputerze. Niby zło ale dużo mniejsze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2014 18:18 przez Pawel Szamotulski.)
Oj tam moralność. Bynajmniej gimbus sie nauczy, że nic nie ma za darmo i nie będzie buszował po googlach pisząc "DARMOWE DOŁADOWANIA NO SURVEY ZA FREE" i zaśmiecać wszystkie serwisy. No ale też hajs jest grubszy i na PPA trzeba mieć wene której często nie mam. A PPI wg. mnie wygląda tak: "Wchodze na bloga, dodaje post, wbijam na yt, robie konto, ściągam film i go wrzucam, a w opisie link." Tak to wygląda? I jakie są stawki np. dla Francji? Albo Polska? I jak +/- na PPA zarabiam 4$ dziennie dodając jeden post, jeden film i go promuje to na PPI ile wyciągne?
Dzisiaj zleciłem na szybko wypłatę bo potrzebowałem kasy na pp na zakup pewnego przedmiotu.
Jak widać na ss cały czas płacą szybko i nie ma problemu z wypłatami. Zapraszam