Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Problem z microwallet

Autor Wiadomość
RE: Problem z microwallet
Sprawdź:
To ich "today" wisi już kilka dni.. wpłaty od kraników wpadają jednak środki wciąż zamrożone i nie przelewaja.. hmm.

Wiec nie wyjasnione.
Właśnie mijają 24h jak na stronie pojawił się wpis o tym że w ciągu tego czasu zostaną wysłane BTC.
A póki co coś nie widać ale jestem dobrej myśli, host dopiero nie odpowiadał ale już da się zalogować..
Ale zobacz co pisze na dole strony po zleceniu wyplaty ja mam takie cos Smile
You will receive 0.00077738 BTC within 7 days.
Czyli oznacza to ze w ciagu 7 dni "powinienem" dostac swoje BTC
Tak umiem czytac.. 7 dni trwa od 28.10 pozdro.. a strona co raz niedostepna i wg.
(10-11-2014 19:16)Watoga napisał(a):  Tak umiem czytac.. 7 dni trwa od 28.10 pozdro.. a strona co raz niedostepna i wg.

mam podobnie jak ty
ostatnia wypłata 28.10
czekam na 700 tysi sathosi i nie wiem czy się doczekam
Update Wink Q: Why are the withdrawals delayed? A: Blockchain.info API stopped working basically, so we are working on a solution to replace it completely. (Their API responding with 502 Bad Gateway error and randomly sending or not sending the transaction.)
Ja tam zarobić im już nie daję..
Dla mnie to już ewidentnie wyciąganie kasy ile się da. Co raz inne tłumaczenie na stronie a wyników żadnych.

https://blockchain.info/address/1JA4GGzs...kA12MRVQWN
Tutaj jednak widzę, że dziś coś się ruszyło SZOK ! 0.1BTC przesłane do użytkowników ale to hmm kropka w morzu ich zaległości.
dzisiaj dostałem w końcu przelew od nich
Wow!!!!
Szok dziś o 6 rano dostałem wypłatę od nich.

Nie spodziewałem się :-P
Ciekawe jak dalej będą działać.
Faktycznie zrealizowali wypłaty co nie zmienia faktu że mieli lub mają jakieś kłopoty. Oby się z nimi uporali bo microwallet to bardzo wygodny sposób dla micro płatności.

Tu zarabiam-HIT

Kup/Sprzedaj Bitcoin-NAJLEPSZE CENY

Doładowania 12% taniej
Odpowiedz