(30-09-2013 21:20)sialala5 napisał(a): Szkoda że bym to ja jeszcze wymyślał i tworzył programy...
Aaa sorki słyszałem że teraz będzie taka opcja bo mają dodać że tworzy się własne programy
jeszcze będę za nich tworzył i na nich zarabiał a oni nic nie będą robić bo sami nie są wstanie wymyślić programu 
Założę się że rzucicie się jak psy na kiełbasę na opcję tworzenia własnych programów a właściciele easysuba będą patrzeć i się śmiać że zarabiają grubą kasę na naiwnych ludziach którzy nawet za nich wymyślają programy i na nich zarabiają.
Bez komentarza. Niech lepiej zmienią stawki minimalnie na 5zl za lead.
Na forum bodajże admin Easysuba podawał informację że zarejestrowali 2 mln nr telefonów do subskrypcji (chociaż trudno w to uwierzyć to)
2mln razy 2zł ( wówczas wtedy takie stawki były) = 4mln wypłacili a zarobili minimum 15mln hahaha i to jest ok dla was?
(ja nie wierzę w info że 2mln nr zarejestrowali bo to niemożliwe ale tak podawali)
To jest najbardziej złodziejski program partnerski w całej Polsce.
Albo udajesz idiotę albo jesteś totalnym ignorantem. Nie podoba Ci się serwis? nie korzystaj. Zazdrościsz, że zarabiają więcej od Ciebie bo stworzyli serwis z którego korzystają tysiące ludzi? Stwórz własny serwis. Nie potrafisz? Więc zainwestuj w siebie, bo jesteś zwykłym malkontentem i nieudolnym człowiekiem, który potrafi wyłącznie marudzić, a przynajmniej takie wrażenie sprawiasz.
Gdybym sam był administratorem takiego serwisu, to nie śmiałbym się z ludzi którzy dla mnie zarabiają, tylko z troli twojego pokroju...
Idąc twoim tokiem myślenia najlepiej zamknąć 3/4 sieci afiliacyjnych bo wiadomo że właściciel ma więcej od wydawcy...
Easysub to nie instytucja charytatywna, tak samo jak każdy z serwisów PPA - każdy swoje musi zarobić.