Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy też zauważyliście w ogromie ostatnich powiadomień o portfelach, że w najbliższych dniach epn zawiesza do odwołania wypłaty na paypal? Czy ktoś może to potwierdzić? Nie widzę innych opłacalnych i bezproblemowych sposobów wypłat z epn
(21-02-2020 09:57)artzarab napisał(a): Czy też zauważyliście w ogromie ostatnich powiadomień o portfelach, że w najbliższych dniach epn zawiesza do odwołania wypłaty na paypal? Czy ktoś może to potwierdzić? Nie widzę innych opłacalnych i bezproblemowych sposobów wypłat z epn
Jesteś pewien? Nigdzie nie mogłem znaleźć tego powiadomienia. Moje ostatnie (w tym dzwoneczku) to informacja o "We've updated the browser extension and it now checks whether a product on AliExpress is affiliate or not. Click 'More' to install the new version.".
Na fb jest info o opóźnieniach w płatnościach, ale nic poza tym.
Na epayments ponoć chwilowo wstrzymali rejestrację, wiadomo może kiedy znowu zamierzają włączyć tą możliwość? Albo ktoś się orientuje gdzie najlepiej teraz wypłacać pieniądze?
Cześć,
Mam na EPN.bz transakcje jeszcze z września 2019 które mają status waiting. Są to tzw leady z ukrytych aukcji. Wiem, że kupujący otrzymali towar jednak oczywiście sklepy zdążyły zostać skasowane. Czy ten status zmieni się kiedyż z waiting na akcepted i otrzymam pieniądze?