Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wie ktoś od jakiego czasu na ali ciastko utrzymuje się 3dni? Kiedyś w tym działałem i pamiętam że ciastko działało tylko 1 sesje, a teraz widzę 3 dni.
(12-11-2019 11:40)Turka24 napisał(a): Cześć. W jaki sposób rozliczacie się z US z zarobionej kasy z epn?
Jeżeli dochód nie jest regularny czyli np wypłacasz 2 razy w roku z tego pieniądze, to możesz wpisać to w dochody inne w rozliczeniu rocznym, jeśli dochód jest regularny i np wypłacasz kasę co miesiąc to powinieneś założyć działalność gospodarczą. Najprościej takich rzeczy jest się dowiedzieć u źródła czyli w urzędzie skarbowym, to nic nie kosztuje, a będziesz miał pewność że robisz to tak jak trzeba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2019 20:37 przez worlej1.)
(12-11-2019 20:32)worlej1 napisał(a): Wie ktoś od jakiego czasu na ali ciastko utrzymuje się 3dni? Kiedyś w tym działałem i pamiętam że ciastko działało tylko 1 sesje, a teraz widzę 3 dni.
(12-11-2019 11:40)Turka24 napisał(a): Cześć. W jaki sposób rozliczacie się z US z zarobionej kasy z epn?
Jeżeli dochód nie jest regularny czyli np wypłacasz 2 razy w roku z tego pieniądze, to możesz wpisać to w dochody inne w rozliczeniu rocznym, jeśli dochód jest regularny i np wypłacasz kasę co miesiąc to powinieneś założyć działalność gospodarczą. Najprościej takich rzeczy jest się dowiedzieć u źródła czyli w urzędzie skarbowym, to nic nie kosztuje, a będziesz miał pewność że robisz to tak jak trzeba.
Dziękuję za pomoc!
A może ktoś zakładał działalność gospodarczą i może mi mniej więcej powiedzieć jak to wygląda? Formalności, koszta