Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [Poradnik] Jak Zarabiać Euro W Grze Przeglądarkowej
Sprawdź:
by zrobić zakupy musisz posiadać i w polsce i w innym kraju firmę międzynarodową ( koszt 20 e za 2 firmy) plus oddziały i to kolejne wydatki euro
to nie jest tak hop siup z tym wszystkim
jestem z powrotem, wiem ze minela 1h a w markecie dalej nie ma moich art. ale sami wiecie. przeliczylem sie :/ mam nadzieje, ze wasza nadzieja w tanie art nie podupadla. ale chwile spedzone z zonka po ciezkim dniu pracy jest bezcenne. zaraz rozpoczynam moj podly plan upadku g. i i. w zycie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-12-2012 22:03 przez misza02.)
(05-12-2012 22:02)misza02 napisał(a): jestem z powrotem, wiem ze minela 1h a w markecie dalej nie ma moich art. ale sami wiecie. przeliczylem sie :/ mam nadzieje, ze wasza nadzieja w tanie art nie podupadla. ale chwile spedzone z zonka po ciezkim dniu pracy jest bezcenne. zaraz rozpoczynam moj podly plan upadku g. i i. w zycie
małżeński obowiązek święta rzecz
ja miałem na odwrót - popołudnie z żoną bo nocy dyżur dzisiaj ma na izbie przyjęć także noc bez ślubnej
no aktówki są od ciebie na rynku ale 2 pln tańsze więc bez szału