Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(01-06-2017 11:13)dawids7627 napisał(a): Robić to na odwal czy jak prawidłowo to więcej płacą ?
Ban za brand logo do 14:17
ta ja robisz prawidłowo to dostajesz 1k$ dodatkowo co wtorek
jpdl co za ludzie to chyba jasne ze jak robisz prawidłowo to dostajesz wypracowaną kase a jak robisz zle to dostajesz bana ale gdzie jaśnie pan jak robi cos prawidłowo to oprócz kasy za zadania chce cos wiecej a jak robi na odwal sie to mu wystarcza sama kasa
Dostałam bana na Brand Logo, raczej niezasłużonego. Wczoraj siedziałam przez dwie godziny i klikałam na odwal, ale wtedy nic nie dostałam, dzisiaj rano już poleciał ban czasowy, więc zaczęłam klikać prawidłowo i dostałam perma. Pisać do nich i jest szansa, że mi zdejmą?
(01-06-2017 12:34)Halavandrel napisał(a): Dostałam bana na Brand Logo, raczej niezasłużonego. Wczoraj siedziałam przez dwie godziny i klikałam na odwal, ale wtedy nic nie dostałam, dzisiaj rano już poleciał ban czasowy, więc zaczęłam klikać prawidłowo i dostałam perma. Pisać do nich i jest szansa, że mi zdejmą?
Miarka się przebrała, że tak będzie było wiadome. "Hakiery" (omg..,) tylko przyspieszyły sprawę. Szkoda tylko, że wielu oberwie niezasłużenie. Hive tylko walczy o przetrwanie, mogą zrobić cokolwiek. Każdy, przystępując do serwisu, godził się na takie warunki.