Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witajcie. generowałam linki na epn i ludzie kupowali, otrzymałam za to 10$. wypłaciłam na PayPal, i moje pytanie brzmi czy da się zrobić bym otrzymywała cashback za swoje własne zakupy? Pytanie numer dwa, w jaki sposób uzyskać link polecający i jakie są korzysci?
Witam, od ilu do ilu procent można mieć prowizji z zakupu użytkownika? - Dzisiaj jakiś gościu kupił coś za $2,70 a ja dostałem tylko $0,14 czyli jakieś 5% prowizji..
Mam jeszcze pytanko czy można za pomocą jednego linka promować program partnerski oraz jakiś przedmiot? - Tak żeby upiec 2 pieczenie na jednym ogniu
Witam,
Mam pytanie... Czy też macie od jakiegoś czasu problem z bardzo wolnym wydawanie do balansu dostępnego do natychmiastowej wypłaty środków? U mnie od okolo 2 tygodni z aukcje które zakończyły się bardzo dawno temu kasa spływa w regularny sposób po 5 dolarów na dzień max. Kiedyś bylo to nawert 15 dolarów na dzień...
(12-04-2019 07:11)wiorec napisał(a): Witam,
Mam pytanie... Czy też macie od jakiegoś czasu problem z bardzo wolnym wydawanie do balansu dostępnego do natychmiastowej wypłaty środków? U mnie od okolo 2 tygodni z aukcje które zakończyły się bardzo dawno temu kasa spływa w regularny sposób po 5 dolarów na dzień max. Kiedyś bylo to nawert 15 dolarów na dzień...