Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zrzutki na typy bukmacherskie

Autor Wiadomość
RE: Zrzutki na typy bukmacherskie
Sprawdź:
Rozumiem.

Niektórzy stracili razem około 100 zł ze względu na zakup dwóch abonamentów.

A ta strata już na pewno zabolała.
facepalm

No fakt, o tym nie pomyślałem. Czyli jestem jednym z tych, którzy stracili mniej.
Nie jestem w temacie w ogóle, ale jeśli macie jego dane i oszukam sporo osób to w czym problem żeby przejść się na policje?
Choćby dla zasady, gość się przyznał, ip jest w bazie forum, admin wspomoże więc na co czekacie?
Podobno znasz się na bukmacherce?

Podawaj im typy do grania tak żeby to odrobili i nie będą stratni. Pokaż temu siergiejowi że możesz to chujostwo przezwyciężyć i po odrobieniu dalej szukaj i rób składki Smile
(04-04-2013 11:54)LessiPL napisał(a):  Nie jestem w temacie w ogóle, ale jeśli macie jego dane i oszukam sporo osób to w czym problem żeby przejść się na policje?
Choćby dla zasady, gość się przyznał, ip jest w bazie forum, admin wspomoże więc na co czekacie?

to, że się przyznał nie świadczy o niczym
pójdzie do adwokata i najprostsza linia obrony : bolała go głowa, nie pamięta co napisał, to nie on pisał np pisał kolega, brat, siostra lub inny pociotek bo on się źle czuł i napisali nie to co mówił by napisali

zgłosić to fakt można ale przyznanie się można szybko i prosto stąd obalić, co innego jak by się przyznał na przesłuchaniu i powiedzmy przed sądem i dobrowolnie podał się karze - wtedy wyrok w dół bo sam bez zbierania dowodów przyznał się i poddał ukaraniu
Wiem dokładnie jak was boli, ja straciłem na takim czymś jakieś 300zł, Ale nie mogłem narzekać bo początkowo mecze wchodziły, później koleś zaczął dawać mecze z łapanki i tak oto się skończyło kiedy wziął kasę i uciekł... Każdy chce łatwo zarobić, najczęściej na naiwności innych,
(04-04-2013 11:55)Melex napisał(a):  Podobno znasz się na bukmacherce?

Podawaj im typy do grania tak żeby to odrobili i nie będą stratni. Pokaż temu siergiejowi że możesz to chujostwo przezwyciężyć i po odrobieniu dalej szukaj i rób składki Smile

Nie ma sensu robić kolejnych składek. Nigdy nie wiadomo czy kolejny życzliwy sie nie znajdzie.
Zrzutki są już przekreślone.

Jedna osoba sprawiła, że straciłem kompletnie ochotę na jakąkolwiek bezinteresowną pomoc.

Wszyscy byli zadowoleni z obecnych typów i mam nadzieję, że każdy z was zdążył odrobić z nadwyżką to co stracił.

Zmieńmy delikatnie temat i podsumujmy to co zyskaliśmy.

U mnie wyszło delikatnie ponad 1000 zł zysku - jak na kilkudniową grę jest to dość dobry wynik.

A jak z tym u WAS?
Miałem kontakt z dobrym typerem ale robi przerwę od meczy, Ciąglę szukam w necie jakiegoś wiarygodnego źródła z meczami ale przebić się przez stertę oszustów jest ciężko.
po wczorajszym kiepskim dniu wyszedłem na zero... nie licząc opłat za typy ;]

duzypawel, dumny członek http://zarabiam.com od May 2012.
Wątek zamknięty