Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Sorki za odkopanie, ale jak teraz wygląda sprawa z portmmo? Wypłacają?
Jak wygląda sytuacja z ruchem z sieci społecznościowych? Jest możliwość napisania na FP/grupie w stylu "gram w zajebista grę, macie tu linka"?
(13-08-2015 15:16)mysc napisał(a): Serwis wypłaca, kontakt wręcz natychmiastowy, spam jest niedozwolony
Co do kontaktu to bym aż tak nie przesadzał
(23-08-2015 20:25)m1kie napisał(a): Powiedzcie mi prosze, czy za same rejestracje tez dostaje sie kase? Czyli pan x zarejestruje sie w tej grze ale nawet w nia nie zagra?
Za rejestracje i potwierdzenie linkiem aktywacyjnym, który przychodzi na pocztę.
Ale myślę że mogą się przywalić jak wszystkie rejestracje będą takie 'puste'
Mam problem, nie chca mi zaakceptowac konta powiniewaz nie posiadam ani twitcha, ani kanalu youtube, ani strony, na ktorej jest duzo postow, za to mam totalnie inny pomysl na promowanie tego. Czy da rade to jakos obejsc?
(24-08-2015 12:16)m1kie napisał(a): Mam problem, nie chca mi zaakceptowac konta powiniewaz nie posiadam ani twitcha, ani kanalu youtube, ani strony, na ktorej jest duzo postow, za to mam totalnie inny pomysl na promowanie tego. Czy da rade to jakos obejsc?
Stwórz szybko jakąś stronkę na blogspocie, dodaj z 10 wpisów i wyślij zapytanie ponownie.
Na chwile obecną, z tego co czytam warunki korzystania z PORTMMO się zmieniły - A dokładnie nie trzeba już wysyłać skanu dowodu osobistego tylko to co napisał Pan Łukasz Zięba.
Kontakt z ekipą jest dobry, według mnie ocena taka.. neutralno-dobra.