Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
czy mógłby ktoś podać aktualne procesory obsługiwane przez ten program ?
bo w pierwszym poście raczej nie są na ten temat zamieszczone aktualne informacje
Uinvest obsługuje większość znanych procesorów płatniczych, tyle że przez pośredników.
Problem z LR teraz naprawdę namieszał. Przez LR można było dokonywać transakcji bezpośrednio i kiedy tylko się chciało. Teraz gdy już LR nie będzie, wszystko trzeba będzie robić przez FP. Jak FP nie będzie miał środków, to nie będzie można wypłacić i trzeba będzie czekać (pomijam tu też prowizję pobieraną przez FP). Trochę mnie to niepokoi, aczkolwiek poniżej można przeczytać, że nie powinno to jakoś specjalnie dotknąć uinvest:
(24-05-2013 09:26)Quamca napisał(a): mój aktualny stan reserve power = 1
może mi ktoś powiedzieć w jaki sposób mogę zwiększyć ten stan?
reserve power jest zależne od naszego "Ratingu". Więc im większa zainwestowana kwota tym większa liczba znajduje się przy tym wskaźniku
a comiesięczne dywidendy liczą się do ratingu? i gdzie mogę znaleźć przedział pokazujący ile potrzebuje ratingu na ile punktów i ile muszę dać kasy, żeby dostać punktu ratingu ; D ?