Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
jeśli ktoś nie wie jak działa system wypłat w buxach to może wyjaśnię:
przykład1:
w profilu wpisany prawidłowy email, jacek zleca wypłatę, haker włamuje mu sie na konto i zmienia adres ap na swój po czym opuszcza stronę, jacek dostaje wypłatę na swoje konto
przykład2:
w profilu wpisany prawidłowy email, haker włamuje się na konto; zmienia adres ap po czym zleca wypłatę i opuszcza stronę, haker dostaje wypłatę na swoje konto
wniosek:
adres alertpay zapisuje się w momencie zlecenia wypłaty, a więc jeśli po zleceniu ktoś zmieni adres ap i pieniądze i tak dojdą na adres ap ustawiony w momencie zlecenia wypłaty :-|
no i tu sie mylisz bo mrw111 miał prawidłowy adres email przy zleceniu wypłaty a włamali mu się na konto i poszło na podmieniony adres email :-)
przypomina przed zleceniem wypłaty sprawdzał zresztą ja miałem podobnie przed zleceniem sprawdziłem adres email a ktoś mi się włamał i tak wypłata poszła do gościa a nie do mnie