(03-02-2021 12:37)Lokunek napisał(a): (15-05-2020 09:45)fusek napisał(a): W tym finansowo możemy wpłacać z paypal? Czy jest duże prawdopodobieństwo wtopy?
Zdarzyło Ci się nie dostać zwrotu?
podpinam sie
Uciekły mi gdzieś te pytania..
Jeśli chodzi o Finansowo to sam portal w ogóle nie uczestniczy w transakcjach. Wszystkie odbywają się między pożyczkodawcą a -biorcą. Więc kwestia jest taka, aby się indywidualnie dogadać w jaki sposób wysyłamy pieniążki. Może to być tradycyjny przelew, może też być przelew na nr telefonu (coraz popularniejsze ostatnio) a i na paypala też się pewnie ludzie zgodzą

No kwestia dogadania po prostu.
Tak, zdarzyło mi się. Dlatego ostatnio "odpoczywam" od pożyczek. Mam jakieś pieniądze na Mintosie, ale jak tylko będę mógł je wypłacić to zrobię to, bo nie zadowala mnie 10-20% rocznie. Po co, skoro mogę tyle wyciągnąć miesięcznie na innych stronach?
Podsumujmy ten fajny tydzień.
Kryptowaluty. Praktycznie wszystkie posiadane przeze mnie waluty, poszły ładnie do góry.
Jedynie TRX się obraził i zaliczył lekki spadek, ale całość elegancko urosła.
Tak więc 11 na 12 wzrostów to lepiej niż dobrze. Potencjał na tym rynku zdecydowanie jest.
W tym tygodniu w same
kryptowaluty zainwestowałem 140 dolarów. Natomiast czysty zysk wyniósł 770 dolarów.
Na
Parabie zrobiłem reinwestycję na jednym z kont - zysk 28$.
Giełda. Z portfela eToro pozbyłem się mało dochodowych akcji i dokupiłem te największe - czyli m.in. Teslę, Amazon, OSTK
czy Google, na którym w ciągu niecałych 2 miesięcy zrobiłem już 50%.
Zysk 90 dolarów w porównaniu do ubiegłego tygodnia.
Surowce.
Dokupiłem trochę złota i srebra na Revolucie. Zacząłem skromnie - na razie zainwestowałem - kolejno 15 i 12 dolarów.
Łączny zysk 910 dolarów.
PS Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenie nt inwestowanie w surowce czy krypto na Revolucie to niech się wypowie. Z tego co się orientuję jest to nowa funkcja i mimo iż bardzo cenię Revoluta to wrzucam tam środki z dystansem.
Konsekwentnie realizuj własny plan inwestycyjny i nie oglądaj notowań giełdowych.
Raimondo Eggink
pshemko666, dumny członek
http://zarabiam.com od Jun 2012.