Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
PS. Dziękuje za ponad 10 tysięcy wyświetleń! A poniższy post jest 180 wpisem w tym dzienniku!
Podsumowanie zarobków odkąd prowadzę dziennik:
Wypłacone/Zarobione
Mypay: 878,41/1126,01 http://www.myearn.com/?ref=105965&subid= Zarabianie na akcjach, ankietach etc. Wypłata od 7,5 złotych. Mam swój poradnik oraz prowadzę grupę na FB. Więcej info na PW
CPLEAD: 51,09/51,09 Zarabianie na akcjach, ankietach etc. Wypłata od 8 złotych.
RE: Zarabianie na akcjach i ankietach! Mypay, Opinie etc
(04-05-2017 11:22)Arkadio1994 napisał(a): @[Pablo1878] Robiłeś akcje z Rotawirusami ? Bo jestem ciekaw czy tylko u mnie poszła strata w tej akcji czy u każdego admin trochę "odwalił"
Tej jeszcze nie robiłem. Czekam na wypłaty. Nie będę robił na marne.
(04-05-2017 11:42)Pablo1878 napisał(a):
(04-05-2017 11:22)Arkadio1994 napisał(a): @[Pablo1878] Robiłeś akcje z Rotawirusami ? Bo jestem ciekaw czy tylko u mnie poszła strata w tej akcji czy u każdego admin trochę "odwalił"
Tej jeszcze nie robiłem. Czekam na wypłaty. Nie będę robił na marne.
Nie no bo były "cięcia" przy tej akcji, jak ją wykonywałem w weekend to przy stawce 0,16, poszły cięcia o 10 groszy i admin je pozaliczał z nową stawką, myślałem że je robiłeś
Btw nic teraz tu nie robisz bo czekasz na wypłaty?
Właśnie otrzymałem wypłatę na kwotę 207 złotych z serwisu MyPAY.pl. Co prawda jedna z nich została mi anulowana (40 zł) ale mogę ją ponownie wypłacić więc pewnie ją dostanę następnym razem. Całość zbierana w sumie 3 dni.