Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Póki co, pierwsza ankieta pojawiła się 14 stycznia. Przez ostatnie 4 dni byłem przez dłuższy czas zalogowany na prolific i niestety żadnej nowej nie otrzymałem
(18-01-2020 12:11)Shimeon napisał(a): Póki co, pierwsza ankieta pojawiła się 14 stycznia. Przez ostatnie 4 dni byłem przez dłuższy czas zalogowany na prolific i niestety żadnej nowej nie otrzymałem
Coś tam jednak po 14 się pojawiało
Oprócz tych, na które wbiłem były też 3 gdzie nie udało mi się wejść
Kolejna za przyzwoitą stawkę i łatwa miałem 2 wolne sloty i się udało a licznik w dół szybko spadał
Judging flower characteristics.
Hosted by westernsydney.edu.au
£1.33 15 minutes £5.32/hr 0 places remaining
(19-01-2020 10:57)74raf napisał(a): Kolejna za przyzwoitą stawkę i łatwa miałem 2 wolne sloty i się udało a licznik w dół szybko spadał
Ciekawe, bo ja tę samą ankietę wypełniałem 17 stycznia. Pewnie dołożyli pulę.
(19-01-2020 10:57)74raf napisał(a): Kolejna za przyzwoitą stawkę i łatwa miałem 2 wolne sloty i się udało a licznik w dół szybko spadał
Ciekawe, bo ja tę samą ankietę wypełniałem 17 stycznia. Pewnie dołożyli pulę.