Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pytania i odpowiedzi » W tym temacie udzielamy odpowiedzi na ogólne pytania.

Autor Wiadomość
RE: Pytania i odpowiedzi
Sprawdź:
@up u mnie podobna sytuacja a co najgorsze zauważyłem ogromną ilość leadów która nie została zaliczona w granicach 30 w niedzielę jak dobrze policzyłem Sad albo i więcej i taka sytuacja miała miejsce w sobotę i niedzielę do tego chyba ze 3 leady mi wiszą od piątku.
(28-12-2013 23:52)lodzik496 napisał(a):  Jak to jest z tymi niezweryfikowanymi leadami? Jest 23:56 i mam 3 niezweryfikowane. Po zweryfikowaniu przejdą one na drugi dzień czy jak?
Bo np za wczoraj jeden mam cały czas niezweryfikowany

[Obrazek: q9yjlr.jpg]

Jeżeli leady były po godzinie 23 To weryfikacja odbędzie się o godzinie 1 w nocy. JEśli użytkownicy nie wypiszą się z subskrypcji to zostaną Ci naliczone do dnia poprzedniego i od razu przejdą na gotowe do wypłaty. Natomiast jeśli chodzi o leady wiszące w powietrzu miałem też 2 razy taką sytuacje i nie wiem od czego to zależy
Undecided Czy ktoś z was po świętach w systemie miał zrealizowaną płatność ?
Nie
Co się wyświetla na illy jak pieniądze zostaną wysłane?
"zrealizowana"
@Up masz trzy statusy

Nowa-Zaakceptowana-Zrealizowana
Wiem że gdzieś to już było, lecz nie mogę znaleźć. W konwersji mam coś takiego 3 (4) co oznacza to w nawiasie bo nie rozumiem ?
Mnóstwo leadów znika ponad 60%.
Data Wejścia Rejestracje Skuteczność (rejestracje/wejścia)
2013-12-30 3 3 100.00 %

Trzeba mieć fantazję Huh
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: